Židle do moderní kuchyně - nemusí stát jmění!

pexels.com
Komerční článek
|
02. 02. 2021
|
Zařizujete moderní kuchyň a rádi byste ušetřili? Vyberte si cenově výhodné židle, které se do takového interiéru budou perfektně hodit! Moderní styl interiérového designu je v současné době nejvyužívanějším způsobem zařízení bytu.

Přitahuje pozornost, je funkční a perfektně jej lze aplikovat do menších i větších prostorů. Při zařizování interiérů v moderním stylu je nejdůležitější jednoduchost. Díky jednoduchému, ale taky efektivnímu nábytku můžeme vytvořit stylový interiér během chvilky, aniž bychom museli použít mnoho dekorací. A jaké židle si vybrat, aby se hodily do moderního interiéru?

Židle pro moderní kuchyň - které si vybrat?

Pro moderní kuchyň si můžeme vybrat židle z různých materiálů - jako je dřevo, kov, plast. Nejlepší je vybrat si modely v jednoduchém designu, který lze různě kombinovat a hodí se do všech stylů.

Pokud chceme ušetřit, stojí za to se podívat na židle vyrobené z plastu i v kombinaci s jinými materiály, například se dřevem nebo kovem.

Plastové modely mohou být vyrobeny z průhledných materiálů, které vypadají skvěle a zároveň jsou vhodné pro malé kuchyně, protože vizuálně zvětší prostor.

Mezi oblíbené židle patří modely, jejichž sedák, často ve spojení s opěradlem, je z plastu a jejich základnu tvoří dřevěné nebo kovové nohy – stylové kousky, které se hodí do moderního, ale i skandinávského či industriálního interiéru.

Židle vyrobené z kovu lze snadno přizpůsobit modernímu aranžmá. Jsou k dispozici v různých barvách - červené, bílé, černé, stříbrné. Vnášejí do interiéru industriální atmosféru a snadno se udržují v čistotě.

Pro moderní kuchyně se nejčastěji volí židle bez čalounění. Pokud však vyžaduje majitel pohodlí, doporučuje se užít polštáře, které lze častěji obměňovat a přizpůsobit jiným interiérovým doplňkům.

zidle-fox-plus.jpeg


ezidle.cz

Židle Fox Plus

 

zidle-astoria-chesterfield.jpeg


ezidle.cz

Židle Astoria Chesterfield

Barové židle - to nejlepší ke kuchyňskému pultu či ostrůvku

V kuchyni není vždy možné vytvořit jídelní kout se stolem a židlemi. V tomto případě přichází alternativní řešení jídelního prostoru, a to u vyvýšené pracovní kuchyňské desky.

Taková uspořádání se často nacházejí v malých bytech, ale lze je realizovat také ve velkých kuchyních. Aby bylo využití pracovní desky pohodlné, je nejlepší kupovat tzv. vysoké židle, známé také jako barové.

Barové židle jsou nabízené v mnoha různých variantách, ze kterých si můžete. Lze je rozdělit na otočné modely na jedné noze a modely se čtyřmi nohami. Otočné židle jsou zpravidla výškově nastavitelné, díky integrovanému plynovému pístu, díky kterému si můžete vybrat optimální úroveň výšky sedáku.

barova-zidle-krabi.jpeg


ezidle.cz

Barová židle Krabi

barova-zidle-alexis.jpeg


ezidle.cz

Barová židle Alexis

barova-zidle-dan.jpeg


ezidle.cz

Barová židle Dan

 

Moderní kuchyňské židle si můžete také koupit online!

Chcete-li koupit stylové židle do moderní kuchyně, nemusíte odcházet z domova, stačí, když usednete počítači a projdete nabídku internetových obchodů.

Desítky modelů kuchyňských židlí v celé škále barev najdete i v našem internetovém obchodě eZidle.cz pod odkazem https://www.ezidle.cz/kuchyne-/138/c.

Obchod nabízí židle, které jsou ideální pro moderní kuchyně za velmi atraktivní ceny. Objednávku lze provést online z pohodlí domova. Doprava za objednávku je zcela zdarma a případné vrácení taktéž.

Tagy: 
Související články