Black Friday slevy čekají jen na vás: Nakupujte ekologicky a originální s e-shopem Dedoles

www.pixabay.com
Komerční článek
|
22. 11. 2018
|
Listopad je již v plném proudu a spolu s ním přichází i letos Black Friday. Fantastické slevy a odvoz až domů. Všechno to vám nabízí Dedoles.

Nakupuj podle svědomí i podle vkusu s e-shopem Dedoles

Nerozhoduj, zda nakoupíš podle svého vkusu, nebo svědomí, Dedoles rozhodl za tebe. Každý jeden dárek nebo kus oblečení je od poctivého výrobce a z kvalitních materiálů s naprosto originálním designem, se kterým vyjádřil své jedinečné JÁ.

Tipy na Vánoční dárky ochucené přírodou

Pořiď svým blízkým dárek, který má nejen přidanou hodnotu pro společnost a je k šetrný vůči přírodě, ale do světa vysílá i poselství, váš postoj a hodnoty. Koncept e-shopu je postaven na úctě a respektu individuality každého člověka. Dedoles lidem dává lidem možnost vyjádřit svou osobnost oblečením. Trendy kousky jsou nejen netradiční, ale nesou i poselství. Mluví o respektu mezi lidmi a o přidané hodnotě. Doplňky i oblečení jsou totiž vyráběná značkami a společnostmi, které zajímá životní prostředí. Některých ho vyrábějí ručně, jiné využívají recyklované materiály či maximálně eliminují textilní odpad. Patří sem například kabelka i mikiny. Značky si váží svých zaměstnanců, stejně jako Dedoles, a uvědomují si, že spokojený zaměstnanec je základním pilířem každé úspěšné společnosti.

TIP 1: Veselé ponožky Pivo

Veselé ponožky pro milovníky piva. Pro ty, které milují nejen jeho chuť na jazyku, ale jsou mu oddaní tělem, duší i nohama.

TIP 2: Dámské sportovní elastické legíny Kočičí úsměv 

Hledáš dokonalé legíny pro sportovkyni ve svém blízkém okolí? Sáhni po těchto legínách a vyčaruj jí s nimi na tváři úsměv. Eko legíny jsou díky speciálním vláknům, které odvádějí pot, jako stvořené na pohyb.

dedoles-damske-sportove-elasticke-leginy-macaci-usmev.jpg

TIP 3: Stříbrný přívěsek s jantarem Kočka 

Hledáš originální trendy doplněk, který zazáří na tvé milované nebo blízké? Unikátní stříbrný přívěsek s jantarem jí do života vnese radost, štěstí a celou kopu pozitivní energie.

jantar_macka.png

TIP 4: Náhrdelník Harry Potter Relikvie smrti

Máš v okolí někoho, kdo je velkým fanouškem Harryho Pottera? Překvap ho originálním darem – viteálem, a to konkrétně hodinkami, které Harry nosil na krku. Navíc, hodinky se vždy vyplatí mít u sebe.

Související články