Čínský horoskop na 44. víkend roku 2022: Koně si budou zoufat, Hadi užívat

Shutterstock
|
04. 11. 2022
|
První listopadový víkend je tady! Jak se na něj mají připravit Hadi? Co čeká Draky a na co by si měli dát pozor Zajíci? Víme to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou o víkendu extrémně vytížené. Najednou je bude potřebovat nejen jejich partner, ale taky děti, přátelé, kolegové i někteří členové rodiny. Měj na paměti, že se vážně nerozkrájíš a svůj drahocenný čas věnuj jenom těm, kdo si ho doopravdy zaslouží.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli víkend promarodí. Mezi kolegy řádí podzimní viróza, která i je v závěru týdne připoutá na lůžko. Bude to nepříjemné, ale nic, co bys nezvládla s horkým čajem, dobrou knížkou a partnerem, který tě bude rozmazlovat a pečovat o tebe tím nejlepším způsobem. Za pár dnů budeš fit!

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou o víkendu dohánět pracovní resty. Během týdne jsi byla v jednom kole, proto sis tentokrát přinesla práci domů. Naštěstí k jejímu odbavení bude stačit jeden víkendový den. V neděli proto vyrazíš na dlouhou podzimní procházku společně s partnerem nebo přáteli.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …      

Zajíce během víkendu potrápí špatná nálada. Ta bude pramenit z bezútěšných stavů v rodině, které se v posledních dnech zcela zásadním způsobem vyhrotily. Nic si nevyčítej, ostatně ty za to rozhodně nemůžeš. Jen zkus některé členy navést k omluvě, kterou si zaslouží někdo dříve narozený.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci o víkendu přiloží ruku k dílu. Někdo z rodiny je totiž požádá o pomoc a oni nebudou mít sílu ani chuť odmítnout. Pořádně si mákneš, ale kromě toho, že někomu dalšímu ulevíš, budeš mít ze sebe dobrý pocit a příště třeba využiješ pomoci ty.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hady čeká větší víkendová sešlost. Vyloučená není svatba nebo jiná významná oslava, během které rozhodně nebudeš sedět v koutě. Jen si dávej pozor na přemíru alkoholu a každou skleničku prokládej čistou vodou. Ranní kocovina by se ti totiž v neděli ani trochu nehodila.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně v posledních dnech přecenili svoje síly a upřímně si budou muset přiznat, že si toho nabrali zkrátka víc, než dokážou zvládnout. Zoufání vyměň za delegování. Všechno přece nemusíš zvládnout sama. Proto do projektů, které aktuálně řešíš, zapoj nejen rodinu, ale taky kolegy v práci.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si během soboty parádně vyhodí z kopýtka. Bohužel už nejsou nejmladší a jejich orgány nedokážou odbourávat alkohol tak rychle jako ve dvaceti. V neděli si proto naordinuj volný den. Budeš ho potřebovat, protože kocovina se tě tentokrát bude držet pekelně dlouho.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou řešit menší nesrovnalost mezi blízkými přáteli. Ta bude pramenit z komunikačního šumu, který bude potřeba uvést na pravou míru. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravila lahvinka dobrého vína a přátelská večeře. Zase navážete tam, kde jste posledně skončili.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Poslední dny cítíš, že potřebuješ najít způsob, jak se po práci zklidnit a zrelaxovat. Koukání na filmy a seriály tě nebaví, proto se zapojíš do aktivního odpočinku venku v přírodě. Perfektně si vyčistíš hlavu, přijdeš na jiné myšlenky a kdo ví, koho ti na cestách osud přihraje do života.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi si o víkendu dají dohromady rodinné záležitosti. Už delší dobu totiž cítí, že některé křivdy a problémy z minulosti si zaslouží řešení a pod pomyslným kobercem nemůžou být zameteny věky. Upřímný rozhovor tě nemine. Jeho výsledkem ale bude pevnější rodinné pouto s někým, na kom ti nesmírně záleží.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři budou během víkendu řešit pikantní rodinnou záležitost. Pokud máš doma puberťáka, obrň se trpělivostí a zkus nevyšilovat. Každá situace má řešení. Dojít k němu ale můžete v klidu a s chladnou hlavou. Ještě než vyřkneš konečný verdikt, zapoj do rozhodování nejen hlavu, ale taky srdce.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články