Čínský horoskop na 29. víkend roku 2022: Draci zneklidní, Hadi by na sebe měli dávat pozor

Shutterstock
|
22. 07. 2022
|
Máme tady další prázdninový víkend. Jak si ho užít v souladu s čínským poselstvím? Nech se inspirovat následujícími řádky!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy zažijí víkend plný nezapomenutelných zážitků. Přichystá si je pro ně jejich dlouholetý partner. A pozor, vůbec nemusí jít o manžela nebo otce tvých dětí. Možná půjde o tvoji spřízněnou duši nebo někoho, koho jsi potkala v minulé práci.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli víkend tak trochu „proflákají. Přes týden totiž zvládali odbavovat úkoly za nemocné kolegy i ty, kteří se vydali na dovolenou. Na dny volna si proto naordinují relax u dobré knížky nebo oblíbeného seriálu. Neměj výčitky a vykašli se na vaření. Pro jednou si objednej třeba pizzu.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři začnou víkend ne zrovna dvakrát úspěšně. Kvůli menšímu nedorozumění budou zataženi do poměrně vyhrocené hádky, která nebude mít jasného vítěze. Nech promluvit obě strany a dávej si pozor na to, co vypustíš z pusy. Vyřčená slova už nejde vzít zpět.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci chystají na víkend menší rodinnou sešlost. Bohužel na ni někteří členové rodiny dorazí notně rozladění a špatnou náladu přenesou i na zbytek osazenstva. Zkus zachránit situaci dobrým jídlem a pitím i vtipnými historkami z dětství. Uvidíš, že nakonec se den vyvede na jedničku.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draky o víkendu čeká menší šok. Dostane se k nim totiž informace týkající se blízkého člena rodiny, která je pěkně zneklidní. Uvědom si, že některé lidi nejde zachránit. A to, ani kdyby ses sebevíc snažila. Občas je potřeba spadnout na dno, aby se od něj mohl dotyčný znovu odrazit na výsluní.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Dávej na sebe během víkendových dnů pozor. Existuje totiž reálné riziko hrozícího úrazu, který se ti před dovolenou ani trochu nehodí. Pokud někam vyrážíš autem, jezdi podle předpisů a neměj těžkou nohu. Víkendová bouračka by tě stála zbytečný čas, peníze a možná taky body.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně zažijí během víkendu pořádný šok. Navštíví je totiž starý známý, kterým jim oznámí nečekanou novinku. Dávej si pozor na to, jak zareaguješ, a zkus maximálně ovládnout mimiku. To, že s něčím nesouhlasíš, neznamená, že to musí okolí poznat.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si na víkend naplánovaly menší výšlap. Pokud se ho rozhodneš absolvovat společně s nejmenšími členy rodiny, připrav se na to, že během cesty budete řešit bolavé nožičky, obtěžující hmyz a neukojitelný hlad, takže jestli potřebuješ vyčistit hlavu a protáhnout nohy, zkus dát radši ratolesti k babičce.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice si víkend užijí přesně podle svých představ. A je úplně jedno, jestli si zalezeš do postele s oblíbenou knížkou, nebo vyměníš domácí pohodu za pobyt na horách. Ať tak, či onak, perfektně si vyčistíš hlavu a konečně přijdeš na řešení problému, který ti delší dobu nedává spát.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti si víkend zpestří společně s milovaným partnerem, který bude tentokrát otevřený všem nápadům. Čekají vás romantické chvilky i zážitky, u kterých se budete červenat, kdykoliv si na ně vzpomenete. Jen dávejte pozor, ať vás během hrátek nikdo nevyruší a dítka raději dejte k babičce.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi si užijí víkend u vody. Pokud máš svoje oblíbené koupaliště, vyraz na něj brzy ráno. Prázdniny a horké počasí totiž na zmíněné místo přilákají návštěvníky z blízkého i vzdálenějšího okolí. Vybav se pořádnou zásobou tekutin a nepodceňuj sluneční paprsky, které mohou na citlivé pokožce napáchat pořádnou neplechu.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

U Vepřů se víkend ponese v pohodovém duchu. Během soboty sice budou dodělávat nějaké pracovní resty, které během týdne nestihli, neděle se u nich ale ponese na odpočinkové vlně. Vyrazíš do přírody, nebo dáš přednost domácí pohodě?

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo bys ho nejraději přeskočila?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články