Seznámení online a jeho výhody: zkusit, nebo zavrhnout?

shutterstock.com
Komerční článek
|
11. 12. 2016
|
Seznámení není v dnešní uspěchané době, kdy se většina lidí soustředí na kariéru a osobní úspěchy, vůbec nic jednoduchého. Nalézt opravdový vztah a pravého partnera vyžaduje notnou dávku odvahy, síly a samozřejmě i štěstí.

Nebojte se seznámit přes internet, protože se jedná o jednu z variant, kterou při hledání partnera můžete využít. Navazování vztahů díky internetu budí sice ještě stále u mnoho lidí nedůvěru, ale při dodržování zásad bezpečnosti vám nic nehrozí. Naopak - takové seznámení přináší řadu výhod.

Nedostatek času

Trávíte veškerý svůj čas prací a nestíháte vyrazit s přáteli za zábavou tak často, jak byste si přáli? Nebo máte jiné důvody, proč se vyhýbáte společnosti, a tím se připravujete o možnost potkat svého prince či princeznu? Máte strach, že se svým životním stylem zůstanete nadále single? Nemějte obavu, nemusí být vše tak černé, jak to na první pohled vypadá.

V době, kdy internet zmenšuje svět a sbližuje lidi, máte možnost poznat toho pravého/pravou i díky online seznamkám. Pokud však nehledáte vztah, ale jen povyražení, i pro vás existuje možnost, a tím je oblíbená sex seznamka. Tu a tam není čas nebo energie na klasický plnohodnotný vztah se vším všudy. Hormony se však ošálit nedají. Erotická seznamka vznikla především proto, aby si i lidé hledající výlučně sexuální vztah, přišli na své. I když jeden nikdy neví, protože sex sebou přináší emoce a city. Nejdůležitější podmínkou pro takový sexuální vztah je diskrétnost a respektování jeden druhého. Jdeme-li do takového vztahu, nemůžeme poté vyčítat druhému, že nás nemiluje a jen využívá. Do sexuálního vztahu vstupuje s vědomím, že jde pouze o uspokojení fyzických potřeb.

Seznámení se z pohodlí domova

Seznamování se díky internetu přináší sebou celou škálu výhod. K těm prvním patří bezesporu možnost seznamovat se z pohodlí domova. Není potřeba nikam cestovat a vymlouvat se, že pracujeme do pozdních hodin, a tudíž nezbývá čas chodit do společnosti. Díky online seznamkám má šanci i ten největší stydlín a vůbec nevadí, že nejste příliš komunikativní. Díky notebookům, počítačům i telefonům stačí pouze internetové připojení a seznámení může odstartovat v kteroukoliv denní či noční dobu.

bigstock-young-beautiful-happy-woman-ly-26890667.jpg

Seznamování online je pro uspěchanou dobu jako stvořené.
bigstockphoto.com
Nevěřte tomu, že každé rande přes seznamku musí dopadnout fiaskem!

Mnoho lidí trpí pocity méněcennosti, nízkého sebevědomí a hledají na sobě chyby. Ženy v duchu opravují svou postavu, říkají si – seznámím se, až zhubnu, až si nechám zvětšit prsa, až budu mít permanentní make-up, zajdu ke kadeřníkovi apod. Muži naopak přemýšlejí nad tím, jak na zvětšení penisu, jak mít hroudu svalů, kde vzít na krásné auto. Což je velká chyba. Když si začnete povídat s ostatními, přijdete na to, že nikdo nemá přehnaná očekávání, co se týče představy o partnerovi.

Na online rande i v pyžamu

Další nespornou výhodou online seznámení je možnost randit klidně i v pyžamu. Odpadnou vám dlouhé hodiny zkrášlováním se před zrcadlem. Seznámit se můžete klidně u sklenky dobrého vínka z vlastní postele. Internetové seznamky tak dávají obrovskou volnost seznamovat se v době, kdy máte chvilku času a náladu. Prohlížet si profily můžete také během snídaně a šálku dobré kávy. Procházet si fotografie, přečíst si něco o lidech, kteří vás zaujmou, a udělat si vlastní názor, lze i v teplácích. Využijte těchto výhod a poznejte nové lidi! 

Související články