Velký srpnový horoskop: Čeká vaše znamení žhavý konec léta?

Bigstockphoto.com
|
31. 07. 2016
|
Zdá se vám letošní způsob léta z hlediska lásky poněkud nešťastný? Nelámejte si s tím hlavu. Podle astronomů bude druhý měsíc prázdnin ve znamení žhavého léta. Co tedy čeká v srpnu ženy jednotlivých znamení podle hvězd?

Beran (21.3. - 21.4.)

Zdá se, že poslední týdny jsi neprožívala šťastné období. Dokonce mohlo dojít ke krátkodobým zdravotním potížím. Neměla by ses tím však příliš trápit. Druhá polovina srpna beranům vše vynahradí a k závěru prázdnin se rýsují možnosti na nalezení toho pravého.

Býk (22.4. - 21.5.)

Problémy ve vztazích způsobené býčí povahou se s nástupem letních veder zklidní. Nebude se ti zkrátka v letních pařácích chtít rozohňovat kvůli každé kravině a to se pozitivně odrazí na upevnění vztahů s lidmi, na kterých vám záleží.

Blíženci (21.6. - 22.7.)

Jako člověk s duší umělce je to pro tebe při hledání toho pravého komplikované. V posledních týdnech se objevil někdo, kdo o tebe projevil zájem. Druhá polovina prázdnin bude ve znamení opatrného testování z obou stran.

Rak (21.6. - 22.7.)

Chystáš se někam bez svého miláčka? Tak to by si měl dávat pozor. Hvězdy říkají, že se na tebe v srpnu budou zájemci o intimní sblížení přímo lepit. To, do jaké míry tomu podlehneš, bude ovšem do značné míry záležet pouze na tobě.

Lev (22.7. - 22.8.)

Pamatuješ si hodně a je pro tebe dost těžké odpouštět. Druhá polovina srpna tě ovšem přinutí, zda nepřehodnotit svůj postoj k jednomu z bývalých velmi blízkých přátel. Jeho jen zpola náhodná přítomnost ve tvé blízkosti ti bude velmi příjemná.

Panna (23.8. - 22.9.)

Hvězdy varují před žhavým románkem s možnými nepříjemnými důsledky pro tvou budoucnost! Přemýšlej, jestli se ti těch několik hodin vášně vyplatí. Na delší vztah to totiž příliš nevypadá.

starry-night-1149815_1280.jpg


Pixabay.com

Váhy (23.9. - 23.10.)

Tak jako vždy se na tebe budou lepit muži s podivnou pověstí. Nepouštěj se do žádných velkých akcí, ale rozhodně se jejich pozornosti nebraň. Není vyloučené, že někteří z nich uvažují o zásadní životní změně, ve které bys mohla hrát hlavní roli.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři se občas ptají sami sebe, jakým způsobem na ně dívají druzí lidé a zda by se neměli víc přizpůsobit současným trendům. Tím se ale nemusí trápit, jejich okolí se o ně zajímá právě proto, jací jsou a hned zkraje srpna se o tom mnozí štíři jedním velmi milým způsobem přesvědčí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

V srpnu vykoukni občas trochu dál než na věci, které tě trápí v každodenním životě. Čeká tě nový zájemce o tvé přednosti a ty bys ho určitě neměla zklamat. Vypadá to, že by nemuselo zůstat jen u jedné žhavé letní noci.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Tak už se konečně rozhýbej! Být dobrou kamarádkou je samozřejmě fajn, ale kamarádi se vedle tebe další den neprobudí a nepohladí po vlásech, když to budeš nejvíc potřebovat. Využij příležitosti, která se objeví na víkendové párty a chytni ji za pačesy.

Čti taky 6 pohanských zvyků, které nevědomky vykonáváme na svatbách

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Zdá se, že věk vodnáře může zažít v srpnu lehkou reminiscenci na šedesátá léta. Jestli se chystáš v srpnu vyrazit do společnosti, nezapomeň se dobře vybavit, abys za pár měsíců nemusela čelit důsledkům své svobodomyslnosti.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Jestli jen čekáš na to, až se ti ozve muž tvého srdce, nedočkáš se. Je potřeba rybáře správně navnadit a pak se dobrovolně chytit na udičku. Jinak si budeš muset vybrat někoho, kdo se má sám od sebe více k akci.

Trefil se horoskop do toho, co bys potřebovala? Dej nám vědět na Facebooku nebo Instagramu!

Související články