Nejšílenější seznamky: šla bys do některé z nich?

pixabay.com
|
16. 12. 2020
|
V době pandemie mají seznamky žně. Tak proč je trochu neopepřit a neudělat z nich zajímavou show? S tímhle nápadem přišlo hned několik stanic a věř, že je na co se dívat. Troufla by sis na některou z nich?

Naked Attraction

Novinka televize Óčko se přes noc stala hitem. Jde se o britskou seznamku, kde si zájemce o seznámení vybírá z pěti protějšků… ti jsou ale úplně nazí. A co víc, dřív než jejich obličeje jsou odhaleny jiné partie, na základě kterých se vyřazuje. Je možné najít lásku jen za pomocí fyzické přitažlivosti? Odpověď asi známe, ale stejně je to dobré pokoukání. Pořad běží každé pondělí až čtvrtek od 22:00.

1.png

Tady rozhodně nekupuješ zajíce v pytli.
Daily Star

Láska je slepá (Love is Blind)

Opačný extrém je k vidění na Netflixu, který přišel s netradiční seznamkou, kde se třicet nezadaných mužů a žen seznamuje formou speed datingu. Po celou dobu ale každý sedí v jiné, speciálně upravené místnosti, aby se mohli jen slyšet, ale ne vidět. To je umožněno, až když se muž rozhodne požádat svoji vyvolenou o ruku, což může udělat kdykoliv během deseti dnů. Následuje romantická dovolená, společné bydlení, a po měsíci svatba. Tam se rozhodne, jestli je láska opravdu slepá. Mají tyto páry šanci uspět v reálném světě?

2.png

Co takhle moct svůj protějšek jen slyšet?
Unilad

Svatba na první pohled

Populární show televize Nova, kde jsme několik týdnů prožívali osudy čtyř párů, vytvořených odborníky na biologii a psychologii. Dvojice se poprvé uvidí až před oltářem, den na to odjíždí na líbánky a ve společném bydlení zjišťují, jestli spolu chtějí zůstat. V zahraničí se odvysílalo neuvěřitelných 11 řad a česká verze měla takový úspěch, že už probíhá casting na druhou řadu. Šla bys do toho?

3.png

Chceš se vdát? Můžeš to udělat "z fleku"!
Refresher

Manželství po indicku (Indian Matchmaking)

V dalším seznamovacím pořadu od Netflixu si pozvali na pomoc profesionální dohazovačku. Ta na základě kritérií vybere zájemcům ideálního partnera. Občas jiskra přeskočí na první pohled, a občas zase ne. Tak dohazovačka vybírá dál. A dál. A dál… Najde svého vyvoleného i vybíravá Aparna, úspěšná právnička, které se žádný z nápadníků nezamlouvá? Zajímavý pořad, kterému dodává na originalitě i to, že jsou uchazeči z indické kultury.

4.png


Entertainment Weekly

Too Hot to Handle

Šílenost od společnosti Netflix, kde se vybraná parta sexy mladých lidí zavře do luxusní vily v exotickém letovisku. Přitažlivost stoupá a všichni se těší na divoká dobrodružství, dokud jim virtuální asistentka Lana nezakáže jakékoliv fyzické sbližování, tedy líbání, sex, masturbaci apod. Za porušení těchto pravidel se strhává nemalá částka z budoucí výhry 100 000 dolarů. Organizátoři tak chtějí soutěžící naučit vytvářet skutečné vztahy. Dokáže to ale parta erotomanů ve vile vydržet, nebo domů odejdou s prázdnou?

5.png

No, tohle musí být fakt náročné.
Tyla

Sleduješ některou z těchto seznamek a troufla by sis do některé z nich přihlásit? Napiš nám to v diskuzi pod článkem!

Související články