Prostřeno! z Prahy a okolí: Těš se na tiktokerku i elektrošoky

Shutterstock
|
17. 03. 2023
|
Příští týden nás Prostřeno! zavede do Prahy a středních Čech, kde se u ploten, sporáků a vařičů sejdou čtyři muži a jen jediná žena.

V pondělí uvaří obchodní zástupce Petr, který o sobě tvrdí, že je občas lehce cholerický. Udrží se před svými hosty, nebo bouchne? Petr pracoval jako promotér, prodavač elektra, obchodní zástupce, zásobovač v zahraničí a taky jako číšník a barman v Anglii. S přítelkyní má dvě děti a hosty pobaví při výrobě neapolské pizzy. Kolik bodů si vyvaří?

Úterní Prostřeno! ovládne vedoucí směny Michael, kterého do soutěže přihlásili jeho bratři. Michael má snoubenku a syna Vítka, kterému je rok a půl. Kdyby vyhrál, vzal by rodinu na hory.

Jako zábavu si pro své hosty připraví kvíz národních jídel s odměnou. Soutěžní jídla si vybral, protože pevně doufá, že je zvládne během tří hodin připravit. Povede se mu to, nebo půjde o pořádné faux pas?

Ve středu se za plotnu postaví podnikatel Jiří, který si chce účinkování v Prostřeno! hlavně užít. Má zkušenosti s natáčením – jako komparz byl v Policii v akci, v pořadech Soudce Alexandr, Modrý kód, Dobré zprávy a Nebezpečné vztahy.

Jako zábavu pro své hosty vyrobí hru se bzučákem, který bude dávat hostům malé elektrošoky. Kdyby vyhrál, jel by na dovolenou. Splní si svůj velký sen?

Čtvrtek bude patřit rozvedenému obchodnímu zástupci Františkovi, který má celkem tři děti. Do pořadu ho přihlásili kamarádi, které by v případě výhry pozval na velkolepou oslavu. Jako zábavu si pro své hosty připraví malování hrníčků.

Soutěžní pokrmy si vybral, protože podle něj zaujmou každého. Opravdu to tak bude, nebo se bude čtvrteční hostitel divit mlsným jazýčkům svých hostů?

Celý týden uzavře Ivana, která pracuje jako pomocná síla v kavárně. Za svůj život už vyzkoušela nespočet profesí. Ivana žije s manželem a dospělým synem. Ve volném čase ráda cvičí, baví ji zpěv, hraje na kytaru a skládá písničky.

V poslední době si oblíbila TikTok a točí tam svůj vlastní seriál s názvem Blažková – drbna na maloměstě. Jako zábavu si pro své hosty připraví karaoke.

Tipneš si, kdo tohle Prostřeno!, které můžeš sledovat od pondělí do pátku vždycky od 17.50 hod., vyhraje?

Zdroj: iprima.cz

Související články