Horoskop na září 2020: Raci si polepší, Váhy odpočinou

bigstockphoto.com
|
30. 08. 2020
|
Školáci a studenti za sebou mají extrémně dlouhé prázdniny. S příchodem září tak čeká řada změn nejen je, ale především jejich rodiče. Hvězdy jim ale slibují pevnou vůli a silnou motivaci. Co si přichystaly pro tvoje znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se do poslední části tohohle roku pustí s vervou, která je pro jejich znamení tak trochu typická. I přesto, že budou muset překonat nejednu překážku, nakonec opět zvítězí a prokážou svou sílu, loajalitu i oddanost. Pamatuj, že každá zkouška, kterou ti osud připraví do cesty, tě udělá ještě silnější! Proto se nevzdávej a neklesej na mysli!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci v posledních několika měsících prokázali, že zvládnou i ty nejzapeklitější výzvy, které si pro ně osud přichystal. Nezalekli se problémů v rodině ani náročných pracovních příležitostí. Odměnou jim bude úspěšné a pohodové září, během kterého si užijí zaslouženou dovolenou. A pozor na jedno obrovské překvapení, které si pro tebe hvězdy přichystaly…

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou během září řešit rodinné záležitosti. Hvězdy ještě neodhalují, jestli půjde o záležitosti příjemné nebo nemilé. Jedno je ale jasné! Jako vždycky se ti podaří vyřešit je nejen ke spokojenosti okolí, ale zejména ke své vlastní. Mysli na to, že rodinu si nevybíráš, ale je to právě její podpora, která tě podrží ve chvíli, kdy to budeš doopravdy potřebovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Připadalo ti, že se během prázdnin potloukáš od ničeho k ničemu? Byla jsi bez elánu, energie a chyběly ti vize a plány do budoucna? Nezoufej! Září tomuhle všemu učiní okamžitou přítrž! Už první zářijové dny se ponesou na pohodové vlně, která ti poslední týdny tolik chyběla. Posbírej proto poslední síly a do další etapy roku vstup pravou nohou!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou během září řešit domácí finance. Vyloučena není výhra v loterii nebo dědictví neznámého strýčka, který neměl nikdy hluboko do kapsy. Možná ale budeš namísto peněz navíc řešit spíše opačnou stránku věci. Pokud ti penízky chybí, vyvaruj se unáhleným půjčkám, které tě můžou dostat do mnohem závažnější situace!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se během září konečně dočkají dlouho očekávané dovolené. A tu si užijí plnými doušky! Poslední týdny totiž jely z posledních sil a vyčerpaly značnou část rezerv. Po oslavě narozenin, která bude mimochodem legendární, odfrčí tam, kde je to jejich srdci nejbližší. Zpátky domů se vrátí nabité energií a připravené plnit další náročné úkoly.

2.jpg

Snad všechna znamení už budou mít zase dobité baterky.
pixabay.com
Podzim je tu cobydup!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Taky Váhy si konečně vyberou zaslouženou dovolenou. Vzhledem k situaci ale dají letos pravděpodobně přednost dovolené na rodné hroudě. Samy ale zjistí, že mnohá místa mohou konkurovat těm, které znají z katalogů cestovních kanceláří. Pořádně si tuhle dovolenou užij, další tě totiž čeká až po novém roce.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se po dovolené vrací zpátky do zajetých kolejí. Jsou ale plní energie a odhodlání plnit i ty nejnáročnější úkoly. Během cest zjistí, jak moc důležité je mít k sobě spolehlivého parťáka. A je úplně jedno, jestli půjde o čtyřnohého mazlíčka, nebo někoho z rodiny. Ve dvou se to totiž vždycky lépe táhne!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na Střelce čeká během září pořádná pecka. Vyloučený není přírůstek v rodině nebo změna pracovní pozice. Možná budeš postavená před volbu dlouhé zahraniční cesty, nebo naopak zjistíš, že chceš svůj život směřovat někam docela jinam. Ať tak, či onak, směr, který si zvolíš, bude správný. Neboj se změn a věř, že Hvězdy tě v rozhodování vždycky podpoří.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Září naloží Kozorohům spoustu starostí. Pokud stavíš nebo rekonstruuješ, obrň se trpělivostí. Pravděpodobně totiž budeš řešit nezodpovědné dělníky nebo chybějící finance. Stejně jako v minulých měsících ale budou stát Hvězdy při tobě. A propůjčí ti sílu zvládnout všechno, co si jen umaneš.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na Vodnáře bude během září silně působit Venuše. Připravit se proto musí na pořádný uragán nejen v posteli, ale především v životě. Pokud jsi delší dobu nešťastná, v září situaci rozsekneš a konečně se vydáš tam, kde na tebe čeká štěstí. Nezůstávej ve vztahu nebo práci, který/která tě nenaplňuje. Život je krátký a nikdy nevíš, co si na tebe přichystá.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se budou muset v polovině září vypořádat s nepříjemnou virózou. Nepůjde ale o nic, co by nespravil bylinkový čaj s medem a citronem. Pokud se chceš na nadcházející chřipkovou sezónu připravit s předstihem, naordinuj si zvýšený příjem vitaminu C, antioxidantů a superpotravin. Pro ty navíc nemusíš daleko. Takové kysané zelí nebo borůvky, jsou mnohem lepší (a cenově dostupnější) než superpotraviny, které na tvůj talíř poputují přes půlku světa.

Těšíš se na září, nebo bys tenhle měsíc raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět do diskuze pod článkem!

Související články