Horoskop na listopad: hvězdy slibují klidný podzim

www.bigstockphoto.com
|
23. 10. 2018
|
Měsíc listopad se ponese v duchu klidu, míru, rozjímání a návratu ke kořenům. Přes líně plynoucí dny ale přinese celou řadu změn a překvapení. Někoho potká nová láska, jiného nový přírůstek do rodiny. Na co se může těšit tvoje znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V listopadu budeš upřednostňovat klid a odpočinek. Zároveň se budeš stranit ostatních osob, což negativně pocítí zejména rodina. Vysvětli jim, že potřebuješ trochu času pro sebe a vnitřní rozjímání. Jakmile se zklidníš a odpovíš si na otázky, které ti víří hlavou, budeš opět plná elánu a čerstvě nabité energie.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se budou během listopadu cítit více unavení než obvykle. Jistě za to může podzimní plískanice i skutečnost, že je brzo a dlouho tma. Ideální ale pro tvoje znamení bude, pokud doplníš maximum vitamínů a minerálů, zařadíš do svého dne aktivní odpočinek a vyloučíš případné choroby, které si na tebe brousí zuby.

young-woman-2239269_1280.jpg

V listopadu nebude o nachlazení nouze.
Býci by si měli v listopadu dávat pozor na zdraví.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se vzpamatovávají z nedávného rozchodu, který byl nesmírně bolestivý, ale také poučný. Ukázal jim totiž nový směr a cíl, za nímž se mohou na sklonku roku 2018 pustit. Pozor na navazování nových známostí. Nic neuspěchej! Nejdřív v hlavě a srdci vyřeš právě ukončený vztah a až poté se vrhni do vztahu nového. Pokud bys tak neučinila, stejně nebudeš šťastná. Neustále totiž budeš srovnávat bývalého a současného partnera.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se během října dočkali velkých změn. Ty se týkaly zejména jejich rodiny. Pravděpodobně ti do ní přibyl nový člen. A vůbec nemuselo jít o novorozence, ale třeba o chlupatého domácího mazlíčka. Během listopadu si na jeho přítomnost všichni zvyknete a to i přesto, že začátky nebudou zrovna dvakrát růžové.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Energie a elánu budeš mít na rozdávání a okolí ti bude nepokrytě závidět. Připrav se ale na to, že vše jednou končí a odbav ty nejdůležitější a nejtěžší úkoly. V prosinci na ně totiž nebudeš mít dostatek sil.

woman-1797870_1280.jpg

Listopad přinese chlad, tak se nezapomeň začít pořádně oblékat.
Vyjdi si taky na procházku do přírody. Udělá ti dobře, ať už patříš k jakémukoli znamení.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou v poslední době poněkud zle naladěné. Co za to může? Nespokojenost v práci. Listopad ale bude zlomový. Buďto najdou ztracený elán a chuť pouštět se do nových projektů nebo budou muset razantně změnit obor, v němž se nyní realizují. Všeho moc škodí, na to pamatuj!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, po nepříliš úspěšném říjnu jste plné očekávání nových a světlých zítřků.  Hvězdy vás nezklamou, ba právě naopak. Během listopadu se vám podaří vše, na co sáhnete. Excelovat budete v práci, mezi blízkými, ale i přáteli. Využijte svého šarmu a udělejte krok, ke kterému jste se již dlouho odhodlávaly.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si v říjnu užili zaslouženou dovolenou a nyní jsou plní čerstvé energie, kterou zúročí nejen v práci. Pokud tě po návratu přepadla typická ponávratová „depka“, nezoufej. Za pár dnů bude zase dobře a ty budeš moct konečně zúročit nově nastřádanou energii. Listopad také slibuje několik oslav. Pozor na množství alkoholu. Taková ranní kocovina není nic příjemného.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelce čeká v listopadu milostné vzplanutí. Pravděpodobně půjde o někoho z jejich blízkého okruhu. Jen pozor na vztahy na pracovišti. Ty nikdy nic dobrého nepřinesou. Ba právě naopak. Nejdřív si vyhlédnutý protějšek dobře otestuj, hvězdy mají obavy z toho, abys neskočila na lep sňatkovému podvodníkovi nebo nevěrníkovi.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si listopad doopravdy užijí. Excelovat budou nejen v mezilidských vztazích, ale také na pracovišti. Vyhřívej se na výsluní slávy a užívej si současnou situaci. Hvězdy totiž slibují poměrně náročný konec roku 2018. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají za sebou nevydařený vztah, ze kterého se ale poměrně brzy oklepali. Starou lásku hodili za hlavu a v myšlenkách se neustále vrací ke své největší lásce z dětství. Jak se jí asi daří a co dělá? Chcete to, Vodnáři, vědět? Tak jí prostě napište. Stará přátelství nerezaví a možná, že navážete na to, kde jste v minulosti skončili.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si během listopadu konečně odpočinou. V říjnu je totiž čekala příprava několika významných událostí. Organizovaly oslavy a hostiny pro skupinu přátel a celou rodinu. Není se proto čemu divit, že jsou tak nějak bez energie a elánu. Hvězdy naštěstí slibují poklidný a ničím nerušený listopad. Tak si ho, milé Ryby, užijte!

Související články