Kosmetické zákroky, které si můžete dovolit

asklepion
Komerční článek
|
03. 05. 2019
|
Estetická medicína již dávno není výsadou bohatých. Ženy i muži si čím dál více dopřávají zkrášlující výkony a snaží co nejdéle udržovat v dobré psychické i fyzické kondici. Přinášíme vám přehled ošetření, které jsou velmi účinné a přitom nezruinují vaši peněženku.

Krásná pleť bez vrásek

Prevence je základ a v péči o obličej to platí dvojnásob. Naštěstí se pravidelná péče o pleť u dermatologa stává stejně běžná jako preventivní prohlídka u zubaře nebo praktického lékaře.

Pokud patříte do kategorie 20-30, zaměřte se na pravidelnou domácí péči o pokožku doplněnou jednou ročně o speciální estetické ošetření. Skvělá je například plazmaterapie, tedy přirozené omlazení pleti vlastní krevní plazmou, nebo hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou, která se aplikuje do hlubších vrstev kůže, kde na sebe váže vodu a pleť dokonale hydratuje.

U starší pleti je třeba volit ošetření pro intenzivnější vyhlazení vrásek. Na mimické vrásky skvěle funguje botulotoxin, který dočasně omezí stahování mimických svalů, a tím vyhladí vrásky nad nimi. Pro vyplnění hlubších vrásek se opět hodí kyselina hyaluronová v hustější konzistenci.

aplikace_botulinotoxinu.jpg

Aplikace botulinotoxinu může s tvou pletí udělat skoro zázraky!
asklepion

Snadné odstranění výrůstků, pigmentových skvrn i popraskaných žilek

Kožní výrůstky a pigmentace ve většině případů nejsou nebezpečné, ale i tak je třeba, aby je nejprve prohlédl zkušený kožní lékař. Pokud nejsou podezřelá, dají se poměrně snadno oddělat pomocí laseru nebo působením IPL (intenzivní pulsní světlo).

Tyto výkony trvají několik málo minut a nevyžadují žádná omezení. Ošetřená místa je pouze nutné chránit před sluncem krémem s vysokým UV faktorem. Malé popraskané žilky (metličky) se také dají řešit laserem, větší fialkové nebo namodralé vlásečnice na dolních končetinách pak odstraňuje cévní chirurg pomocí sklerotizační látky, kterou injekčně aplikuje do postižené žilky. Po ošetření je nutné nosit 2 týdny kompresivní punčochy.

Zbavte se tukových polštářků bez liposukce

Liposukce sice dosahuje skvělých výsledků v redukci tuku, ale nepatří mezi nejlevnější výkony. Zkuste nechirurgické metody, které vám také pomohou zeštíhlit v problematické partii a nestojí tolik. Mezi nejefektivnější bodyformingové metody patří lékařem řízená kryolipolýza. Speciální hlavice přístroje nasaje tukovou tkáň, prochladí ji maximální možnou teplotou -8° C a váš lymfatický systém ji pomalu odplaví z těla pryč. Tuto metodu je možné použít prakticky na jakoukoli oblast těla. Pro dosažení maximálního efektu lze kryolipolýzu několikrát opakovat.

kryolipolyza.jpg

S přebytečným tukem ti může pomoct kryolipolýza.
asklepion

Bezbolestné omlazení ženských intimních partií

Cítíte, že to po porodu není tam dole úplně v pořádku? Nebo vám hormonální změny v období menopauzy přivodily nepříjemný pocit suchá a pálení? Nejste v tom sama, tyto pocity má většina žen, ale nemluví o nich, a to ani se svým gynekologem. Přitom řešení je velmi snadné. Pomocí radiofrekvence, laseru nebo aplikací kyseliny hyaluronové se dají tyto ale i další gynekologické obtíže zmírnit nebo vyléčit bez bolesti a dlouhé rekonvalescence. I proto jsou neinvazivní omlazení a léčba ženských intimní partií čím dál vyhledávanější.

Související články