Horoskop na květen 2020: Býci si začnou věřit, Štíři se hodí do pohody

www.bigstockphoto.com
|
23. 04. 2020
|
Květen je lásky čas! Na kom se Amorek vyřádí a koho nechá napospas osudu? Co kromě lásky budou jednotlivá znamení zvěrokruhu řešit a koho potrápí práce? Na všechno se podíváme a na všechny se dostane. Začínáme!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

U Beranů se bude všechno v prvním květnovém týdnu točit kolem peněz. Nutno říct, že to vzbudí i nemalé emoce. Jen co si na chvíli oddychneš, že je krize zažehnána, může se objevit výdaj, který nečekáš a který se ti opravdu nebude hodit. Kolem 22. května budou hodně řešit přesouvání se z místa na místo nebo třeba vlastní auto – koupi nebo prodej, případně poruchu. Inu, k Beranům nebudou hvězdy v květnu příliš vlídné.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pro spoustu Býků bude květen, zvlášť jeho počátek, naprosto zlomový. Stane se něco, co neočekávali ani omylem. Pravděpodobně půjde o něco z oblasti práce, kariéry. Budou hodně komunikovat s okolím a volat. Ke konci měsíce už budou vědět, že se posouvají k lepším zítřkům, hlavně se co životní a finanční stability týče. Konečně dospějí k tomu, že si mají v práci věřit a nechat se za to náležitě odměnit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V první polovině měsíce budeš v jednom kole a možná přijdeš i na to, kdo o tobě šíří velmi nepěkné pomluvy. A pak konečně nějaká ta láska! Blíženci se budou zvlášť ke konci měsíce těšit neuvěřitelné oblibě takřka každého, kdo kolem nich jen projde. Budou si tedy moct vybírat, ale pozor na případné zálety. Nevěra se téměř vždycky provalí a ve tvém případě by to znamenalo pořádný pád na ústa.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zatímco na začátku května budou Raci plní života, vášně i sexuality, ve druhé polovině se budou zmítat mezi depresemi a světlejšími chvilkami. Pokud jsi delší dobu makala jak šroub a nedávala sis pauzy, můžeš si najednou přijít úplně psychicky vyčerpaná. Spraví to voňavá koupel, odpoledne s knížkou (zjisti, proč je dobré najít si občas čas na čtení!) nebo třeba telefon s kamarádkami. Hlavně už se nikam nežeň, ať se to neopakuje!

bigstock-portrait-of-a-woman-with-close-334053775.jpg

Raci by měli odpočívat.
bigstockphoto.com
Uklidni se a odpočiň si. Dlouho nemůžeš být v jednom kole.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi a Lvice budou miláčky hvězd. Ať už budou s jinými lidmi v kontaktu osobně, po telefonu nebo písemně, budou mít ještě silnější schopnost zapůsobit, než mají obvykle. Obratně můžou „ukecat“ i svůj vyhlídnutý protějšek. A pokud už doma nějakého miláčka mají, dají mu náležitě najevo, že je to tak správně. A je jedno, jestli to bude pod rozkvetlou třešní, nebo doma pod peřinou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

První květnový týden bude pro Panny znamenat úřední záležitosti. K řešení toho možná bude víc než dost. Hned po úplňku, který bude 7. května, si ale oddychneš a zbytek měsíce si budeš lebedit se svou drahou polovičkou. Vyloučená není drobnější výhra nebo příjemné překvapení od kamarádek. Tak vyčkávej!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

U Vah to bude o práci, o práci a zase o práci. Spousta z nich totiž během dubna naslibuje víc odvedených úkolů, než je normálně v jejich silách splnit. Nakonec se s tím ale vypořádají a květen uzavřou s čistým štítem. O něco horší to bude s láskou. Partner ti totiž může vyčíst, že s ním právě kvůli práci trávíš málo času, a když už si ho uděláš, stejně o sobě už vůbec nevíš.

bigstock-young-freelancer-girl-talking-228466585.jpg

I když to vypadat, že je to nad lidské síly, Váhy nakonec splní všechno, co slíbí.
Váhy toho hodně naslibují a začnou si zoufat. Nakonec ale všechno zvládnou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Táhla se tvoje klasická štíří zimní deprese ještě do dubna? Květen už bude konečně v pohodě. Ne že by tě čekala velkolepá výhra v loterii nebo pohádkové dědictví, i tak budeš mít ale důvod k radosti a budeš se cítit spokojeně. Nezapomeň ale v návalu životního elánu taky odpočívat, abys nakonec nezjistila, že ses vyčerpala na několik měsíců dopředu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Au, to bude bolet. Střelce nečeká v lásce úplně nejúspěšnější měsíc. Hvězdy ale vědí, co dělají, a jestli se tě rozhodnou někoho zbavit, prostě to tak pro tebe bude nejlepší. Sice to poznáš až časem a zase si oživíš, jak rozchod bolí, nicméně za pár měsíců budeš zase v pořádku a zájemce od sebe budeš muset odhánět!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou hodně řešit děti. Děti, které už mají doma, nebo děti, které teprve mají přijít na svět. Touha plodit nebo vychovávat a utvářet nové človíčky bude nezkrotná a to je dobře! Během května si dej pozor na změny počasí – mohla bys lehce prochladnout a nakonec bys chtě nechtě musela lehnout do postele nebo aspoň zásadně zvolnit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máš pocit, že si s tebou v dubnu hvězdy dělaly, co se jim zachtělo? V květnu tomu nebude jinak, tentokrát to bude ale o něco pozitivnější. O pomoc tě může požádat kamarádka, sousedka nebo žena z rodiny. Nadšením sice skákat nebudeš, ale když jí pomůžeš, jednak si „odškrtneš“ dobrý skutek a jednak se ti to v budoucnu vrátí. Tentokrát tedy polkni svoje „ne“ a dej se do toho, ať už jde o pohlídání něčích dětí, nebo vyslechnutí problémů.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby by si měly v průběhu celého května dávat pozor na svoje cesty autem. Noha ti může zůstat na plynu, ale to, že jsi překročila rychlost neúmyslně, pány policisty zajímat nebude. Ke konci měsíce obrátíš pozornost ke svému bydlení, k jeho zvelebování. Konečně třeba s kocourkem nebo spolubydlícími vymalujete, jak už to dlouho plánujete, nebo provedeš dokonalý úklid.

Související články