Vyzkoušej nejoblíbenější erotické hračky. Budeš překvapená!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
16. 01. 2017
|
Na vydařené erotické hrátky platí jasné pravidlo – nesmí postrádat dostatek vzrušení. Vzdycháš, že už nemáš žádné nové nápady? Nemusíš mít obavy a nic vymýšlet, protože o to se již postarali výrobci zajímavých erotických pomůcek pro nevšední intimní setkání.

Extra vibrace a realistický vzhled

Při poslouchání názvů pro erotické pomůcky možná pozdvihneš obočí, že se přece nejedná o žádné novinky, ale o dlouho zavedené praktiky. Ano, název nejspíš znáš, ale novotu dělají moderní materiály, odlišná provedení a především ohled na lidské zdraví během používání.

Venušiny kuličky jsou jasným příkladem. Mnoho žen již zažilo potěšení díky kuličkám, které se postarají o parádní stimulaci uvnitř vagíny nebo dobře rozdráždí i opěvovaný bod G. Navíc i lékaři je bez zaváhání doporučí při prevenci inkontinence, tedy při posilování vaginálního svalstva. U vibrátorů existuje několik pulzací, takže si vyberete vám vyhovující rytmus. Kdo si potrpí na realistické vzhledy, nezažije žádné zklamání – pestrá nabídka uspokojí muže i ženy s různými nároky.

Luxusní vibrátory

I v erotice si lze dopřát luxusní zboží. Vezmi si například německou společnost, která se zaměřila na originální design, provedení a speciální vlastnosti. Vibrátory Fun Factory se vyrábějí pouze z lékařského silikonu, který zaručuje, že se vyvaruješ nepříjemných alergických reakcí. Potěší i samotná údržba – zcela nenáročná, vlastně stačí opláchnutí vlažnou vodou. Voděodolnost přímo vyzývá k zábavě ve vaně nebo ve sprše, stačí zapojit fantazii a brzy tě pohltí slastné pocity.

{C}

vyzkousejte_nejoblibenejsi_eroticke_hracky1.jpg

K oživení intimního života vyzkoušej erotické pomůcky.
Intimní radovánky musí být radovánky. Ne žádná nuda!

Vyzkoušej i další erotické pomůcky, e-shopy jsou připraveny dodat vybraný sortiment naprosto diskrétně! Speciální šimrátka z peří spolehlivě rozechvějí citlivá místa, masážní oleje pomohou během předehry a erotické prádlo zaručí pořádné odpoutání od všednosti.

Související články