Erotické pomůcky, které by měla zkusit každá žena

Bigstockphoto
|
23. 05. 2023
|
Co si budeme povídat, erotických hraček je na trhu tolik, že je poměrně složité si vybrat a nezruinovat si u toho bankovní účet.

Je ale pětice hraček, které tvoří absolutní základ a měla by je vyzkoušet každá sexu a rozkoše znalá žena (nebo žena po sexu a rozkoši toužící). Podívej se na ně s námi a třeba si pak vybereš i ty!

Vibrátor

Jasně, vibrátor je klasika, číslo jedna. Kousek, který nikdy neurazí. Stejně tak nevibrující dildo „na ruční pohon“. Často je to to první i poslední, co si osamělé ženy nebo nesmělé páry na svoje hrátky koupí. Když to bude mít úspěch, tak paráda. Žádný odvaz to ale není. Mimochodem – vibrátory a dilda můžou potěšit i některé muže. K análnímu sexu se často taky dají použít.

Vibrátor můžeš každopádně sehnat už za pár stovek, takže pokud chceš aspoň získat zkušenost, nemusíš hned vydávat tisíce. Cena zahrnuje nejen lepší a příjemnější materiál, ale samozřejmě i velikost a především funkce. Na to už se budeš mrknout sama.

Venušiny kuličky

Tahle hračka nejenže ti udělá dobře, a to zcela diskrétně a prakticky kdekoli, ale taky pomáhá k posílení pánevního dna, což není na škodu nikdy. Možná se tím ubráníš (aspoň na nějaký čas) inkontinenci, taky si ale bude libovat tvůj drahý, že ho líp sevřeš.

Venušiny kuličky stačí zavést do pochvy a hýbat se. Třeba uklízet nebo jít na procházku. Lepší modely bývají tiché, takže o nich opravdu nikdo vědět nebude. Fungují na principu těžší kuličky v lehčí a větší kuličce, snadno se tedy rozvibrují a pak něco uvidíš. A pochopitelně si je můžeš vzít s sebou do postele k osvěžení sexu s partnerem.

bigstock-vibrator-in-female-hand-sex-t-307635214.jpg

Tyhle erotické hračky by ti neměly chybět.
Bigstockphoto
Vibrátorem hrátky o samotě i ve dvojici jen začínají!

Womanizer

Miluješ laskání klitorisu a bradavek? Je klitorální orgasmus tvůj oblíbený zážitek? Pak bys určitě měla mít v šuplíku nočního stolku taky womanizer. Tahle malá věcička se snadno postará o intenzivní orgasmus, aniž bys musela hnout prstem (teda hnout prstem asi budeš muset, ale to je asi tak všechno).

Některé womanizery jsou spojené i s malým dildem, takže masáž bodu G a klitorisu současně není žádné sci-fi ani fantasy. Do toho už ale budeš muset trošku zainvestovat.

Anální kolík

Příprava na anální sex nebo prostě jen záliba v dráždění nervových zakončení v konečníku a jeho okolí. K tomu je přímo stvořený anální kolík. Pokud si chceš užít sex ve třech se dvěma pány, ale stydíš se nebo by tvůj drahoušek nikdy nesvolil, tohle je řešení. Cena je závislá na materiálu a provedení, i tady ale stačí málo peněz, abys dostala „hodně muziky“.

Vibrační vajíčko

Vibrační vajíčka jsou malá a diskrétní zlatíčka, která tě potěší kdykoli a kdekoli. Navíc mívají dálková bezdrátová ovládání, takže pokud si chceš s partnerem pěkně osvěžit erotický život, může tvoje vibrační vajíčko ovládat on, a to speciálním ovladačem, nebo klidně přes telefon! Vajíčko stačí zavést do pochvy a pak se můžou dít věci. Vibrační vajíčka se, podobně jako jiné pomůcky, vyrábějí v různých designech a z různých materiálů. Můžeš si o něj klidně napsat třeba ježíškovi nebo svoje přání zašeptat do ucha miláčkovi.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články