5 věcí, které musíš zažít, než se rozhodneš hnízdit!

www.bigstockphoto.com
|
22. 07. 2017
|
Tak jako dal Hospodin Mojžíšovi desatero, my ti přinášíme pět kočičích věcí, které jako žena musíš stihnout do doby, než se rozhodneš otěhotnět! Seznam MUST HAVE and DO, bez kterého není mrouskání povoleno!

Už ti, lidově řečeno, táhne na třicet či jsi kočka v rozkvětu, ale pohráváš si s myšlenkou, že by ti těhotenská trička slušela? Tady je 5 věcí, které si ve svém diáři musíš odškrtnout, než se na těhotenském testu objeví dvě čárky, aneb co každá žena musí zažít, než otěhotní.

S těhotenstvím se celý vesmír otočí o 180 stupňů, dokonce někdy vícekrát za sebou, když do všeho začne kecat starostlivá tchýně nebo se budoucí taťka vžije do role všeználka a vše „googlí“ na mimiwebech. Nicméně žena by měla otěhotnět, až když má odžito, aby ničeho nelitovala!

Co by tedy měla správná kočka stihnout, než do toho „vlítne“?

1.    Nezávazný sex

Kočka není pořádnou samicí, pokud si pořádně nezavrní. A to nezávazně! At si říká, kdo chce, co chce, ale prožít si žhavý románek v létě na dovolené u moře bez toho, aniž byste byli zároveň partnery, je nutnost!

2.    Nezodpovědnost

Jakmile ti v břiše poroste následovník rodu, už jsi v zajetí odpovědnosti. Proto se neboj zažít jednu velkou party jízdu. Každý, kdo si prožil alespoň pár měsíců studia na vysoké škole, ví, že tematické party, dámské jízdy, ztřeštěné výlety s jednosměrnou jízdenkou, nebo rande naslepo, je skvělé zažít!

3.    V hledáčku mužů

Ano, pozornost mužů jde ruku v ruce s tím, jak se cítíš. Takže jakmile se z tebe vnitřně stane mamina, můžeš zapomenout na pohledy kocourů. Je jedno, jak žena vypadá, ale jak se cítí. Neřeš kila a užívej si života. Nahoď make-up, červenou rtěnku, nadechni se a žij.
Muži vycítí, jak silnou ženu před sebou mají, takže se neboj být někdy koketou, která se od ucha k uchu lolitkovsky směje.

4.    Seberealizace

Ne, neboj, nejde jen o chlapy a sex. Jde i čistě o tvůj osobní, či profesní život. At už jsi či nejsi single, nevázej se. Chceš se zavřít do kláštera v Tibetu a jen meditovat? Chceš poznat pláže věčně slunné Kalifornie a hodiny nudy v práci vyměnit za školu surfování? Nebo chceš prostě jen malovat a malovat, tvořit a uspořádat svoji první vernisáž? Jdi do toho! S kočárkem to vše půjde opravdu hůře.

5.    Ticho a klid

A to je poslední věc, kterou musí každá kočka prožít – samota. Ne nadarmo se říká, že to nejlepší přichází v úplné tichosti. Samota je tím nejtěžším, co můžeš prožít, nicméně právě proto přináší nejsladší ovoce. Občasná samota je super – nauč se ji užívat!

Související články