Krásná studentka zabila už 100 islamistů. Ti zuří a nabízí 25 milionů za její hlavu

FB Joanny Palani
|
09. 02. 2017
|
Tak tahle kočka se toho nebojí. Na civilních fotkách vypadá jako dámička, která raději ani nemyje nádobí, aby si nezničila nehty, ve skutečnosti je to holka pořádně od rány. Islámský stát za její hlavu nabízí milióny!

Joanna Palani má íránsko-kurdský původ a narodila se v nehostinném prostředí uprchlického tábora v Ramádí během války v Perském zálivu. Není proto divu, že má válčení v krvi. Naštěstí se přiklonila na správnou stranu a pomáhá ničit Islámský stát, ze kterého už zabila na stovku teroristů. Poprvé prý střílela, když jí bylo devět. Zatímco české děti díky bohu v tomhle věku řeší, co s načatým odpolednem, ona řešila, jak zaměřit cíl.

palani2.jpg

Joanna Palani zabila asi 100 teroristů.
FB Joanny Palani
Bojovnice s velkým srdcem teď nemá na růžích ustláno.

Zasloužila se o osvobození sexuálních otrokyň

V roce 2014 odešla ze studií v dánské metropoli a začala bojovat naplno – nejdřív proti režimu syrského prezidenta Asada, potom proti Islámskému státu. Zásluhu má i za osvobození jezídek, sexuálních otrokyň Islámského státu.

Dánové ji trestají, ISIS žádá její hlavu

Třiadvacetiletá studentka z Kodaně se ale poněkud znelíbila Dánům, i když ji silně inspirovaly evropské myšlenky demokracie a práva, s nimiž šla snad do každého boje. Na základě protiteroristického zákona, který v Dánsku mají, jí úřady odebraly cestovní pas, aby nemohla vycestovat ze země. A dokonce skončila ve vězení. Dánsko sice podporuje v boji Kurdy, ale jeho občané se do bojů zapojovat nesmějí.

palani.jpg

Za hlavu této krásky je odměna milión dolarů.
FB Joanny Palani
Kdybys ji potkala na ulici, těžko bys ji spojovala s válečnými hrůzami.

Jak smutné, že Dánové jí její boj neulehčují a ISIS k tomu vyhlásila odměnu za její hlavu v přepočtu ve výši asi 25 miliónů korun.

„Klidně budu deset let ve vězení s pocitem, že jsem chránila své lidi, ale nebudu jeden den za mřížemi jako nebezpečná osoba pro Dánsko,“ zaznělo z úst odvážné krásky.

Co si myslíš o Joanně? Zaslouží si podporu? Dej nám o tom vědět na Facebooku nebo na Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články