Společná domácnost: Situace, ze kterých jdeme do vývrtky

Bigstockphoto
|
24. 09. 2023
|
Když spolu muž a žena žijí pod jednou střechou, tak to někdy může skončit vraždou jednoho z nich. Většinou tedy jeho. Víš, kdy ti to projde?

Když neví, jak vyzrát na prkýnko na WC

Klasika. Mám podezření, že to prkýnko nesundávají ani ne tak, že na to zapomenou, ale spíš, aby nás tím schválně vytáčeli. Ale ať je to jak chce – je to prostě odporné. 

Když experimentuje s plísněmi

To tě takhle večer chytne mlsná, a tak se vydáš provozovat „bílý sex“, když najednou... Hned za dvířky na tebe vykoukne něco, co hraje všemi barvami, které můžeš vidět v duze. Ano, jestli je někdo expert na laboratorní pokusy s jídlem, tak to jsou určitě muži.

Když domů zve své kamarády

Odemykáš… Utahaná z práce a k tomu neseš plné tašky s nákupem, už se těšíš na klid. Ale už od dveří slyšíš jejich řev, podobný jako vydávají jeleni v říji. Hned jak tě uvidí, blaženě se usměje a řekne: „Miláčku, my se dneska s Pepou budeme koukat u nás, nevadí, že? Ty jsi prostě zlatá.“ Ano, máš povolení zabíjet.

Když po něm nejdou spárovat ponožky

Možná si řekneš, že je to detail, že to zbytečně nafukujeme, ale přece víš sama, jak tohle dokáže fakt naštvat. Opravdu musí mít 20 párů téměř totožných ponožek, které se liší jen tím, na které straně je nápis, nebo odstínem šedé?! A to nemluvíme o tom, že on by je radši dřív spálil, než vypral.

Když mu věci „záhadně“ padají z ruky

Máme na mysli tu zajímavou vlastnost, při které muž něco upustí a tam už zůstane navěky věků (teda, dokud to po něm neuklidíš). Jasně, jsi pořádkumilovné křehké stvoření a i ty sem tam udržuješ takový ten „organizovaný nepořádek“, ale tohle hraničí s neurologickým problémem!

Když cíleně zmenšuje obytný prostor

Říká se to o nás ženách, ale není to pravda! Někteří muži jsou v tomhle naprosto nenapravitelní. V obýváku si postavil malou posilovnu? V předsíni pravidelně v noci, když jdeš na WC, zakopáváš o jeho kolo, na kterém jezdil naposledy před 2 lety? Usmyslel si novou poličku na svůj vypiplaný stereo systém a už pár týdnů to vypadá, že bude v bytě spíš expozice nářadí? Nádech, výdech...

Které situace dokážou k nepříčetnosti vytočit tebe? 

Autorský článek

Související články