Horoskop na březen: láska, peníze, kariéra i zdraví!

bigstockphoto.com
|
27. 02. 2017
|
Nedařilo se ti v prvních dvou měsících roku 2017? Třeba se to v březnu zlomí! Nebo bys naopak potřebovala, aby všechno šlo tak hladce jako doposud? Ať tak či onak, zjisti v následujících řádcích, na co se připravit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Podívej se pořádně kolem sebe a zjisti konečně, kdo z tvých přátel se jako opravdový přítel nechová. Škodí ti někdo z tvých vlastních řad? Je na čase s ním zatočit. Rázně ukončíš všechno, co ti dosud nevyhovovalo. A to je jen dobře – začíná nejdůležitější období roku pro Berany, spousta se toho může změnit. Je pravděpodobné, že se do tvého života vrátí někdo, kdo z něj před časem zmizel.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Konečně máš šanci dostat se do společnosti, po které toužíš. Ať už je to nový pracovní kolektiv, nebo jen jiný okruh stejně zaměřených lidí, teď máš šanci se blýsknout a získat si jejich pozornost. Snaž se prožít březen v klidu, nevyvolávat konflikty a nedělat radikální změny – nemusely by být nutně k lepšímu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Osoby v tomto znamení budou hodně řešit rovnováhu mezi kariérou a domovem. Nezanedbáváš trochu svou drahou polovičku? Zamysli se nad tím dřív, než ti uteče. Dávej si pozor na pomluvy, které o tobě někdo roznáší. Celkově tě čeká náročný měsíc a lidé nebudou úplně nejpřívětivější. Ty to ale zvládneš!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

U tebe je na pořadu dne učení a vzdělávání se, výjimkou nemusí být ani cesta do ciziny. Budeš toužit po větší společnosti, v ní se taky můžeš potkat s hodně zajímavou osobou, která pro tebe bude v dalších měsících důležitá. Raci budou taky dost možná řešit i otázku bydlení a změny práce.

bigstock-young-people-taking-a-selfie-w-120056924.jpg

Březen bude pro Raky docela příjemný.
bigstockphoto.com
V březnu budou Raci toužit po společnosti. A klidně to může být i společnost blízkých přátel.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hlavním tématem března pro tebe budou finance a práce, v ní se sotva zastavíš. Možná tě čeká pracovní cesta do zahraničí. Hvězdy na tebe také chystají úřední záležitosti, tak si dávej pozor na to, co podepisuješ, aby ses nedostala do potíží.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Čekají tě nová pravidla, a to v práci i ve vztahu. Buď je nastolíš ty, nebo druhá strana. Nedělej si z toho hlavu. To nevyhovující skončí a pokračovat bude jenom to, co pro tebe bude do budoucna prospěšné. Příznivé zprávy tě čekají v oblasti financí, pokud žádáš o půjčku nebo hypotéku, získáš ji bez problémů.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

U zrozenců v tomto znamení bude hlavním tématem zdraví, budeš pro něj chtít konečně něco udělat, případně se začneš zajímat o zdraví svých blízkých. Máš pocit, že vztah už nestojí za nic? Možná se chýlí ke svému konci – ten by mohl přijít už v dubnu. Nevěš hlavu, stane se jen to, co se má doopravdy stát.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři mají v březnu šanci seznámit se s novým partnerem – buď pracovním, nebo osobním. Nezadaní mají velkou šanci potkat spřízněnou duši. Ještě lépe než obvykle ti bude v tento měsíc s přáteli, proto neváhej a zapoj se aktivit, které se nabízejí. Může dojít ke změně spolupracovníků a kolegů a výkyvy v obou směrech očekávej v oblasti financí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou tento měsíc hodně řešit peníze, bydlení a celkově zázemí, které chtějí a potřebují. Neobracej se k minulosti a nepřemýšlej, co by kdyby. Pokud s kocourkem toužíte po dětech, je ideální doba začít na tom pracovat. Zároveň může začít i velmi zajímavá spolupráce ve tvém oboru s někým, koho jsi dosud neznala.

Přečti si také: Jak sbalit muže ve znamení Střelce? Máme návod!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Úřady a řešení úředních záležitostí se sourozenci nebo taky téma životních a pracovních partnerů – především to otevře měsíc březen. Dostane se k tobě informace o někom z členů tvé rodiny, která tě hodně překvapí. Mezi spolupracovníky a kolegy si dávej pozor na to, co říkáš. I nevinný žertík by se mohl setkat s pořádnou dávkou nevole.

Vodnář (21. – 20. 2.)

Vodnáři budou v březnu řešit jednak finance a možnost, jak si zajistit jejich stabilitu, a také si uvědomí, že jsou ve své práci dobří a měli by se nechat náležitě ohodnotit. Pokud uvažuješ o žádosti o vyšší plat, je ideální čas na to, abys na šéfa trochu zatlačila. Správné období je i na pořízení auta nebo jiného dopravního prostředku.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Dlouho odkládáš plnění svých snů? Teď už nemá cenu dál jenom snít, začni si je plnit! Hvězdy přejí cestování, poznávání cizích krajů a zvyků, pořízení dopravního prostředku nebo sebevzdělávání. Očekávej příznivé zprávy v oblasti financí. Stejně jako Vodnářky, i ženy narozené v Rybách mají velkou šanci na zvýšení platu!

Jaké jsi znamení? A jaké byly tvé první dva měsíce roku 2017? Napiš nám to na Facebooku nebo na Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články