Jak na Silvestr sama, s partnerem, s rodinou nebo partou? Poradíme!

bigstockphoto.com
|
27. 12. 2016
|
Silvestr a příchod nového roku se dá oslavit mnoha způsoby. Záleží na tom, koho máš po ruce, s kým ho chceš strávit a kde. Všechny možnosti mají své výhody a možná i nějakou tu nevýhodu. Podívej se na ně s námi!

Silvestr o samotě? Žádná katastrofa!

K Silvestru patří přátelé, rodina nebo partner. Pokud jsi ale z nějakého důvodu sama, nevěš hlavu. Zaprvé nejsi jediná, takže můžeš vyrazit ven nebo do nějakého podniku, kde někoho známého potkáš, případně se s někým seznámíš. Zadruhé můžeš s klidem na duši zůstat doma v pyžamu, pustit si film nebo otevřít knížku, dát si k tomu dvojku vína, mrknout se z okna na ohňostroj a zalézt pod peřinu.

I sama můžeš vyrazit pryč – pokud se toho nebojíš, vydej se třeba do jiného města nebo do jiné země. To, že jsi momentálně sama a nechceš trávit konec roku s rodiči u trapné televizní show, neznamená, že by sis nemohla užít Silvestra třeba v Paříži nebo Londýně!

bigstock-new-year-celebration-in-the-ci-112603406.jpg

Oslava v cizím městě nebo cizí zemi? Proč ne?
bigstockphoto.com
Klidně se sama vydej na Silvestra pryč. Bude to skvělé!

Další možností jsou silvestrovské pobyty pro nezadané. Můžeš se během nich seznámit s nějakým Panem Dokonalým nebo třeba poznat zajímavé lidi, ze kterých se mohou vyklubat dobří kamarádi.

S přáteli buď akční

Trávit Silvestra u televize, když máš k dispozici partu přátel, by byl hřích. Vyrazte spolu do města, kde bude v některém z podniků určitě o zábavu postaráno, na hory, kde si zase užijete na některé z chat, nebo třeba zůstaňte u někoho z vás doma, ale naplánujte pořádnou akci – pestrobarevné drinky, nestárnoucí nebo nejnovější hudbu, taky nějakou tu hru a na půlnoc třeba soukromý ohňostroj.

Tohle si musíš přečíst: Drinky, které nesmí chybět na domácí party. Jak na ně?

Silvestr doma vás všechny vyjde podstatně levněji než venku. Na druhou stranu si ale musíte sami vymyslet program. Povídat si můžete, to je jasné, ale když k tomu nějakou tu aktivitu přidáte, zábavu líp rozproudíte a budete mít další námět ke konverzaci.

Večírek můžete uspořádat i tematický – co třeba převléct se do 30. let nebo za filmové postavy?

Překvap rodinu

I s přáteli můžeš vyrazit do jiného města nebo země, ale možná to víc ocení rodina. Pokud máš sourozence, se kterým si dobře rozumíš, nebo rodiče, kteří by se bez tebe a tvých jazykových znalostí do ciziny nevydali, přichystej jim super zážitek, na který budou rádi vzpomínat. A tebe bude hřát pocit, že jsi jim dopřála něco extra.

Neboj se ničeho, je konec roku!

Silvestr může někomu připadat jako nucená a organizovaná zábava, ale tak to vůbec nemusí být. Zařiď se podle svého – klidně zůstaň sama nebo naplánujte něco pořádně šíleného s přáteli. Dělejte to, co vás baví, a uvidíš, že si poslední den roku užijí úplně všichni!

Související články