Sexy kocouři ze seriálu Hra o trůny k nakousnutí

www.bigstockphoto.com
|
29. 03. 2018
|
Epické finále zbožňovaného i nenáviděného seriálu Hra o trůny je podle posledních informací naplánováno na začátek roku 2019. Pokud si chceš zkrátit nekonečné čekání, zkoukni nejvíc sexy herce, kteří jsou se seriálem neodmyslitelně spjati.

Dáme ruku do ohně za to, že takhle rozhodně neznáš moudrého Neda Starka, Tyriona Lannistera anebo nepolapitelného Jona. Našli jsme deset nejvíc sexy fotek, které kolují po internetu. Pohodlně se proto usaď, naše krasojízda právě začíná.

Liliput Tyrion (Peter Dinklage) je miláčkem žen. A to nejen ve své seriálové roli, ale také ve skutečnosti. Jeho charisma i neuvěřitelný smysl pro humor mnohým z nás jednoduše učaroval. A i v reálu je to vážně pohledný kocour.

1.jpg


FB herce

Že jsi taky smrt Khala Droga obrečela? Nebyla jsi jediná. Jason Momoa se sice objevil jenom v deseti epizodách, do srdcí zejména nás žen se ale vryl nesmazatelným písmem.

2.jpg


FB herce

Lord Baeliš, chceš-li Malíček, byl vyčůraný doslova jako díra do sněhu, za což se mu ale dostalo náležité odplaty. Ve skutečnosti je to nicméně opravdu sympaťák a to i přesto, že mu „táhne“ na padesát.

3.jpg


FB Aidan Gillen Italy

A něco pro vyzrálejší a moudřejší divačky. Takový Liam Cunningham, alias Davos Mořský byl ztělesněním chrabrosti a odvahy. A ani ve skutečnosti není úplně k zahození. To i přesto, že mu bude zanedlouho šedesát let.

4.jpg


FB Liam Cunningham FFAA Page

Robb Stark se objevil ve 21 epizodách a stal se neodmyslitelnou součástí příběhu. Ve skutečnosti bys ho ale asi nepoznala.

5.jpg


FB herce

Iwan Rheon, alias sadistický Ramsay Bolton se naposled objevil v devátém dílu šesté série, kde ho stihla krutá, přesto však zasloužená smrt. Jak již název dílu „Bitva bastardů“, napovídal, Ramsay se střetl se znovuzrozeným členem Noční hlídky, který ho společně se sestrou popravil poměrně brutálním způsobem. Zamáčkni slzu, na tohohle fešáka nejde jen tak zapomenout.

6.jpg


FB herce

Sean Bean, čili Eddard 'Ned' Stark, má na filmové a seriálové role prostě smůlu. Snímky, ve kterých nepadl, bychom mohli pravděpodobně spočítat na prstech jedné ruky. Ani u GOT tomu nebylo jinak. Ve skutečnosti je ale tenhle šedesátník pořádný kus.

7.jpg


FB Sean Bean Online

Se zoufalou nadějí doufáme, že v poslední sérii seriálu si Podrick společně s Bronnem zalezou někam do taverny a budou tam popíjet, dokud Velká válka a zima neskončí. Tahle postava je v celém seriálu tak trochu navíc a to i přesto, že zde má pochopitelně důležitý úkol. Když se ale oprostíme od toho, co Pod v seriálu předvádí, v reálu je to vážně fešák.

8.jpg


FB herce

Zcela pochopitelně jsme tě nechali pěkně „vycukat“ a až na samotný závěr přichystali postavy, bez kterých by to ve Hře o trůny jednoduše nešlo. Jon Snow, alias Kit Harington si to sice rád rozdává s příbuznou, to mu ale neubírá na sexappealu, kterým v seriálu i skutečnosti oplývá.

9.jpg


FB Kit Harington Official

A u netradičních vztahů v rámci úzkého kruhu rodiny ještě chvíli zůstaneme. Jestli je mezi vámi kočka, které se v noci nezdálo o blonďatém Jaime Lannisterovi, ať se k tomu veřejně ani nehlásí. Tenhle fešák (herec Nikolaj Coster Waldau) zacloumal s myslí i srdcem dívek a žen všech věkových kategorií. V seriálu i ve skutečnosti je totiž k sežrání.

10.jpg


FB Nikolaj Coster-Waldau Italia

Ze kterého nemůžeš spustit oči? Napiš nám to do diskuze pod článkem! ;)

Související články