Zkrášlovací koutek – sen každé ženy

sanitino.cz
Komerční článek
|
30. 03. 2021
|
Každá žena potřebuje místo, které bude mít jen a jen pro sebe. A není ženy, která by nestála o svůj vlastní kosmetický koutek – království šminek, doplňků, šperků, ale i místo, kde pečujete o svou pleť. Způsobů, jak si takové místo zařídit, je hned několik. Máme pro vás pár tipů.

Toaletní stoleček

Když je řeč o zkrášlovacím koutku, prim zde hraje toaletní stolek. Ten si můžete vybrat buď ve variantě se zrcadlem, nebo bez něj. Každá z možností má svoje výhody i nevýhody. Stolek by vám jednoznačně měl ladit i se zbytkem místnosti.

Nepsaným pravidlem je, že stolek umisťujeme do ložnice, ale v případě, že nemáte místa nazbyt, můžete jej klidně přemístit třeba do obýváku. Důležité ale je, abyste se ráno líčila ideálně na přirozeném denním světle. Špatně rozetřený make-up, příliš výrazná tvářenka nebo oční stíny mohou způsobit pěkný trapas. Zároveň by vás ale toto světlo nemělo příliš ostře oslňovat. Ideálním řešením je umístit stolek na stěnu, které já kolmá ke stěně s oknem. Při večerním líčení ale denní světlo nevyužijete, tudíž myslete i na osvětlení stolku.

2.png


sanitino.cz

Toaletní stolek se zabudovaným zrcadlem

Klasický toaletní stolek má zrcadlo na otočném panelu. Díky tomu s ním můžete různě manipulovat. Některé stoly jsou konstrukčně řešeny tak, že se zrcadlo umisťuje na sklápěcí plochu. Tudíž ho můžete elegantně schovat a z toaletního stolku je rázem psací stůl.

Toaletní stolek bez zrcadla

Při volbě stolku bez zabudovaného zrcadla můžete více zapojit svého kreativního ducha a vyšperkovat ho přesně podle vašich představ. Zrcadlo, to je srdce stolu. Díky tomu, že ho nekoupíte v sadě, můžete si vybrat přesně takové, jaké se vám líbí. Nezapomeňte zrcadlo umístit do správné výšky. Jestliže nechcete zrcadlo věšet na zeď, dá se samozřejmě i opřít o zeď.

Líčení v koupelně nezavrhujte

V dnešní moderní době je technika i vybavení na úplně jiné úrovni, než tomu bylo před 10–20 lety. Dávno už neplatí, že by líčení v koupelně mělo nějaké fatální důsledky na výsledný make-up. S příchodem LED osvětlení a jeho čistého světla se situace líčení v koupelnách obrátila k lepšímu. Pokud tedy nemáte v bytě místo pro svůj kosmetický koutek, můžete si ho udělat i v koupelně. Kombinací kvalitního zrcadla do koupelny a dobrého osvětlení můžete i v této místnosti vykouzlit dokonalý look. Zrcadlo navíc můžete doplnit o nespočet poliček a také skříněk, do kterých schováte daleko víc, než byste ukryla do stolu.

Náš tip: Kam na nákup vybavení?

Lámete si hlavu s výběrem zrcadla, osvětlení nebo skříněk? Velký výběr moderního koupelnového vybavení nabízí český e-shop Sanitino.cz. Vybrat si můžete z širokého sortimentu a světoznámých značek v oblasti sanitárního vybavení.

3.png


sanitino.cz
Tagy: 
Související články