Valentýn se blíží - šperk nebo čokoláda? Je to na vás!

korbicka.com
Komerční článek
|
19. 01. 2020
|
Den zamilovaných se blíží a už nejspíš hoříte zvědavostí, co od svého partnera tentokrát dostanete. Bude vám stačit čokoláda, večeře v oblíbené restauraci nebo toužíte po úžasném a krásném šperku, který si určitě také zasloužíte? Poradíme vám, jak to vzít do vlastních rukou tak, aby byl letošní Valentýn ten váš!

Už na samém začátku tohoto článku si musíme říct, že obvykle nechává Valentýn naše muže chladnými. Možná se ale pleteme a zrovna vy máte štěstí a máte to doma jinak. Pojďme si přiznat, že obvykle dostaneme bonboniéru nebo růži a to je všechno. Toužíte po něčem úžasnějším? Chcete, aby tento rok byl pro vás Valentýn o nádherném luxusním šperku, ve který už dlouho tajně doufáte?

Nenápadně připomeňte příteli ta všechna výročí a plány na které v poslední době zapomněl a která by měl tedy na Valentýna pořádně odčinit. Dál už záleží na vaší vynalézavosti, ale poradíme vám několik tipů, jak by se měl nenápadně dozvědět o tom, po jakém šperku toužíte:

  • Během společného sledování televize si pište na telefonu s kamarádkou, té pošlete fotku vysněného prstenu (klidně s několika ikonkami srdíček nebo jiných smajlíků), zatímco on se vám bude nenápadně dívat přes rameno. 
  • Zakládáte si barevnými lístečky to, co vás zaujalo v časopise? Polepte jimi jako obvykle stránky s kosmetikou, zajímavým svetrem nebo kabelkou a nechte jej otevřený na stránce se šperky a jakoby náhodně ho nechte položený na místě, které váš partner nemůže minout.
  • Nechte mezi záložkami v počítači několik otevřených a mezi nimi právě i stránkou s vytouženým šperkem. Nechte počítač na stole v obýváku, zatímco třeba vyrazíte do fitka, a uvidíte!
  • Už je podle vás nejvyšší čas na zásnubní prsten? Ty, které ručně vyrábí šperkař Korbička vám opravdu, tím myslíme opravdu, vyrazí dech! Prohlížejte si je na vašem společném počítači a až váš partner půjde něco hledat na Googlu, rozhodně na něj reklama někde vyskočí. Úspěch zaručen!


korbicka.jpg

Dárek k Valentýnu? Je z čeho vybírat!
korbicka.com

Máte i vlastní nápady, které vám už někdy zafungovaly a díky kterým jste konečně, třeba pod vánočním stromečkem našly to, co jste si přály? Napište nám! 

A pánové, pokud tento článek čtete, tak se na nás nezlobte, ale někdy je prostě potřeba vám trošku pomoci. Chcete okouzlit svoji partnerku krásným šperkem, ale víte, že její vkus je hodně náročný? Nechcete se trápit tím, jestli se jí bude skutečně líbit? Darujte jí voucher na zlatý prsten!

 
Související články