Tipy na dárky pro maminku

suprovedarky.cz
Komerční článek
|
28. 05. 2021
|
Den Matek je krásný svátek kdy je oslavencem každá maminka a babička. Ve světě se Den Matek slaví pod různými datumy, ale v našich končinách je dnem oslav tradičně druhá květnová neděle a děti dávají maminkám květiny a ručně malovaná přáníčka.

Hledáte inspiraci, čím letos maminku překvapit? Připravili jsme pro vás tipy, čím udělat vaší mamince ke Dni Matek největší radost.

Jak se trefit do vkusu?

Jakou má vaše maminka osobnost? Jakými věcmi se ráda obklopuje? Čím ráda tráví volný čas? V odpovědích najdete kýženou nápovědu na takový dárek pro maminku, kterým jí uděláte největší radost.

Miluje vaše maminka květiny?

Květiny jsou tradiční dárek, který vykouzlí na tváři úsměv snad úplně všem ženám. Obklopuje se vaše maminka ráda květinami a ze všeho nejraději se prochází okolo rozkvetlých záhonů? Nakombinujte pro ni v květinářství kytici z jejích nejoblíbenějších květin, nebo ji překvapte exotickou pokojovkou, orchidejí, či moderní masožravkou. Originálním dárkem může být také pozvání na společnou procházku botanickou zahradou, a nebo celodenní výlet do rozkvetlé jarní přírody.

Je vaše maminka vášnivá kuchařka?

image1.png


suprovedarky.cz

Pokud vaše maminka, či babička tráví hodně času v kuchyni, uděláte jí zaručeně radost nějakou kuchyňskou vychytávkou. Zdobená keramická miska, mixér, kráječ na melouny, louskáček na ořechy, hrnek s milým vzkazem, odstraňovač pachů do ledničky a nebo vtipná zástěra na vaření? Originálních dárků pro kuchařky je nepřeberné množství.

Maminky kuchařky ocení také kvalitní suroviny, jako jsou vzácné oleje, luxusní čokolády, oříšky, degustační sýry a olivy, a nebo dobré víno.

Zážitkový dárek pro gurmánky je jasný, vemte maminku na společnou večeři do vaši oblíbené restaurace, nebo je-li spíše na sladké, vyražte spolu na odpolední kávičku s dortíkem.

Relaxační dárek ocení všechny maminky

image3.png


suprovedarky.cz

V dnešním uspěchaném světě je kvalitní odpočinek něco, co všichni potřebujeme o trošku víc. Krásný relaxační dárek pro každou ženu je aroma difuzér, který promění atmosféru v bytě k nepoznání. Citrusové vůně jsou povzbudivé, levandule pomáhá s usínáním a růže nastoluje pocit vnitřního míru a lásky. Pořiďte pro maminku difuzér spolu se setem éterických olejíčků a dejte ji k tomu třeba ještě knížku o aromaterapii, kde se dozví, jak které vůně na náš organismus působí.

Mezi další relaxační dárky patří masážní přístroje, drbátka, měkoučké deky, pěny do koupele, a nebo vonné svíčky.

Perfektní relaxační zážitek mamince dopřejete skrze poukaz na masáž, vstupenku do vířivky a do sauny, nebo návštěvou kadeřníka.

Dárek pro praktickou ženu

Ideální dárek pro babičku, je něco praktického co jí usnadní život. Populární dárek je například lupa na čtení, nebo různé vychytávky do kuchyně, třeba louskáček na ořechy, misky na oříšky, odměrka na špagety, zdobené podnosy, či sada nožů.

Praktické ženy ocení také různé organizéry, třeba na boty, či do šatníku, teleskopickou prachovku a nebo mopové pantofle.

Babičky mají rády také upomínkové předměty, fotoalba a kalendáře s fotkami vnoučat. Praktickým a zároveň krásným dárkem pak mohou být hodiny orámované fotkami - vždy, když se babička podívá kolik je hodin, spatří rozesmáté obličeje svých nejmilejších.

Ručně vyrobené přáníčko

image2.jpg


suprovedarky.cz

Ručně vyrobené dárky udělají vždy velikou radost. Pamatujete když jste ve škole vyráběli na výtvarce přáníčka a další rukodělné dárky pro maminku? A vzpomínáte taky jakou z něj potom měla maminka radost? Udělejte to znovu. Pořiďte si všechny potřebné materiály jako barevné papíry, pastelky a lepidlo a pusťte se do vyrábění. Na internetu najdete spoustu návodů, užijete si kreativní odpoledne a vaše maminka bude zářit štěstím. Zapojte i děti a nechte se inspirovat jejich nápady, ze školky a ze školy. Děti znají ty nejžhavější přáníčkovské fígle.

Související články