Tipy, jak se připravit na rande

Pixabay
Komerční článek
|
19. 05. 2021
|
Pokud se právě s někým chystáš na první rande, určitě si uvědomuješ, jak je důležité na něj udělat hned napoprvé co nejlepší dojem. A přestože hlavní roli by samozřejmě mělo hrát to, jak si budete rozumět, trochu ho okouzlit rozhodně nemůže uškodit. Co všechno ale příprava na rande obnáší? Níže ti přinášíme tipy, jak se připravit na to nejlepší rande v životě…

Co si mám vzít na sebe?

Volbou vhodného outfitu na rande to všechno začíná. Vybírat by jsi rozhodně měla podle toho, jaký program na večer máte. Bude to romantická večeře při svíčkách, kulečníkový večer, nebo procházka Prokopským údolím? Podle toho by jsi se měla rozhodnout, jestli půjdeš v elegantních šatech nebo bude stačit hezká halenka s džínovými kraťasy. Na letní večer mohou být dobrým nápadem například bílé šaty s krátkým rukávem, do kina můžeš zase obléci paper bag kalhoty s jednobarevným tričkem.

young-woman-1745173_1280.jpg


Pixabay

Pozornost určitě věnuj také vhodným botám. Přestože boty na vysokém podpatku mohou být pěkně sexy, ne vždycky budou tou nejlepší volbou, obzvlášť pokud na nich nejsi zvyklá chodit. Zvol si takovou obuv, aby ti byla pohodlná a netrpěla jsi celý večer tím, že tě někde něco tlačí nebo se ti dělá puchýř.

S citem vybírej také doplňky. Ne všichni muži ocení těžké a velké náhrdelníky a náušnice. Možná si raději na poprvé vezmi decentnější šperky, než zjistíš, co se mu líbí. Zapomenout by jsi neměla ani na kabelku, která by měla obsahovat líčidla, kdy by jsi si potřebovala upravit make up a kapesníčky. Někdy se mohou hodit také náhradní silonky. Nechceš přece dorazit na rande s velkým okem na koleni.

Budoucího partnera poznáš podle vůně

Říká se, že jedním z důležitých faktorů, podle kterých se my i muži rozhodujeme na prvním rande, jestli půjdeme na další, je vůně partnera. A pokud chceš, aby se pro druhé rande s tebou rozhodl ihned po prvním závanu tvého parfému, musíš volit opatrně. Vyber si ten nejlepší parfém pro ženy a okouzli ho jedinečnou vůní.

perfume-791698_1280.jpg


Pixabay

Líčení si klidně můžeš vyzkoušet několik dní předem, aby jsi si ho osvojila a ověřila si, že ti opravdu sluší. A pokud si nejsi jistá, raději to nepřeháněj. Jdeš přece na rande a ne na karneval, takže nemusíš mít obličej tak zmalovaný, že pod ním ani nebudeš poznat. Nalič se lehce a něžně a uvidíš, že se za tebou budou muži na ulici otáčet ještě než na rande vůbec dorazíš.

Krásné vlasy a pleť klíčem úspěchu

Před rande se soustřeď také na své vlasy. Asi nemusíme říkat, že jít na rande s mastnými vlasy není rozhodně to pravé ořechové. Kromě umytí a ošetření vlasů svými oblíbenými prostředky si vyhraď také čas na přípravu účesu. Pamatuj, že rozpuštěné vlasy jsou sice okouzlující, ale během celého večera se docela špatně udržují v pěkném stavu. Pokud tedy víš, že se během večera budeš více hýbat, zkus si vlasy upravit do složitějších účesů, které je budou držet na místě.

Jednou z prvních věcí, kterých si muži na ženách všímají, je také krásná pleť. Nejen proto bys měla o pleť pravidelně pečovat, aby byla svěží, čistá a prozářená. Pokud už by náhodou bylo pozdě, rozhodně není ostuda použít produkty, která ti k vytoužené pleti pomohou. Dobrým tipem je například krém na vrásky nebo krycí pudr.

Možná se sama sebe ptáš, jestli jsi si vybrala nakonec správné šaty a jestli by jsi neměla přidat ještě trochu řasenky. Po všech přípravách si ale hlavně nezapomeň připomenout, že nejlépe ho stejně okouzlíš širokým úsměvem a otevřeným přístupem. A tak pokud ti z účesu vyklouzne lokna, nebo se ti rozmázne řasenka, moc se tím netrap a raději se tomu společně zasmějte.

Tagy: 
Související články