Nevažte se splátkami. Nakupujte s odloženou platbou

Unsplash
Komerční článek
|
07. 05. 2020
|
Na splátky dnes koupíte v podstatě cokoli. Snadno si tak pořídíte dražší věci, i když máte zrovna hluboko do kapsy. Ruku v ruce se splátkami jdou však i nemalé závazky. Naučte se na internetu nakupovat výhodně a nevažte se zbytečnými splátkami. Poradíme vám, jak na českých e-shopech nakupovat chytře a bez jakýchkoli poplatků navíc.

I za zdánlivě výhodným nákupem na splátky se vždy skrývají úroky, nemalé poplatky i závazek na delší dobu. Spotřebitelské úvěry jsou ve většině případů spíše nevýhodné, využívejte proto nákup na splátky v opravdu nutných případech a vždy si nastavte co nejkratší dobu splácení.

Znáte odloženou platbu?

Alternativa k nákupu na splátky v podobě odložené platby už se českými e-shopy pomalu šíří a její oblíbenost rychle roste. K odložené platbě nic nesjednáváte, jednoduše v košíku při kroku „Doprava a platba“ zvolíte variantu Odložená platba MALL Pay. Objednávka je vám expedována jako obvykle s tím rozdílem, že za ní v tu chvíli nic neplatíte. Jakmile vám zboží doručí, máte 14 dní na jeho zaplacení. Ať už se vám před výplatou rozbije mikrovlnná trouba, nebo fén, tato služba vám umožní nahradit nefunkční věc prakticky hned, ale zaplatit za ní až později. 

bigstock-girl-in-shopping-mall-with-bag-193265557.jpg

Vzhůru na nákupy!
bigstockphoto.com
Nákupy přes internet jsou mnohem pohodlnější. A odložená platba jim dodává šmrnc.

Dokonalá služba pro shopaholičky

Lovíte nejčastěji na českých e-shopech nové doplňky, oblečení nebo boty? Pak odloženou platbu dvojnásob oceníte nejen před výplatou. Je to skvělá a první služba svého druhu vůbec, která zákazníkům umožňuje si objednané zboží vyzkoušet v pohodlí domova a až poté za něj zaplatit. Klidně tak můžete v nových sandálech chodit po bytě celý den a vyvarovat se nešťatným nákupům, kdy jste až po pár hodinách nošení zjistila, že vám vysněný kousek vlastně vůbec nesedí. Zároveň můžete dát sbohem i zdlouhavému vracení zboží a čekání na vrácení peněz. S odloženou platbou balíček jednoduše pošlete zpátky obchodu a už nic neřešíte. A co je nejlepší, za každý nákup s odloženou platbou získáváte body, které později můžete vyměnit za odměny a slevy. Ty pak využijete třeba na objednávku plnou kosmetických nezbytností pro radost.

Související články