Máme pro vás tip, jak na dárek pro muže

modely-plastikove.cz
Komerční článek
|
29. 10. 2021
|
Kupovat dárek mužům je obecně těžší než ho kupovat ženám. Je to proto, že muži se nekrášlí, nepotřebují tři různé rtěnky a tři různé parfémy pro tři denní doby a podotýkáme, že číslo TŘI je minimum!

Mužům se těžko kupuje keramická vázička, svíčka nebo kuchařka, i když výjimky existují… Zkrátka řečeno: Kupovat dárky mužům je složitá věc a to už vůbec nemluvíme o tom, když ho dárkem chcete překvapit a udělat mu radost.

Muži nejsou jako ženy, které mají radost z make-upu, který je novinkou pro letošní podzim. A mají radost i přesto, že mají v kosmetické taštičce další dva z loňska… Tím chceme jen poukázat na to, že ženy jsou vděčnější objekt na kupování dárků. Ženu uchvátíte parfémem za pár tisíc, ale když víte, že váš partner touží po motorce Honda, která stojí hodně přes čtvrt milionu… Nebo baží po hodinkách Rolex… zkrátka řečeno svetrem nebo šálou mu úsměv na tváři nevykouzlíte. Ale co třeba model BMW I8 nebo  model tanku…? („Modelem“ rozumějte věrnou kopii snu vašeho muže, ale v měřítku například 1:25).

Že vás tohle nenapadlo už dřív? Po letech partnerství, kdy už jste vyčerpala dárky z oblasti oblečení a životopisných knížek světových sportovců, je tohle trefa do černého. I kdyby se váš muž netvářil a skládání mu dalo velkou práci, protože titěrné činnosti ho dovádějí k šílenství, z výsledku bude mít radost. Pak se bude skvět na poličce v obývacím pokoji a všem návštěvám bude hrdě říkat, že je to jeho práce. Ale je tady i druhá možnost… a to taková, že váš partner se ve skládání modýlků najde a stane se to jeho koníčkem. 

Kdysi jako malý kluk koukal pod ruce svému tatínkovi skládajícímu vojenské letadlo, kterak se zlobí, že mu daný dílek nesedí a lepidlo nelepí. Dnešní doba je diametrálně dál, než tomu bylo před čtyřiceti lety… Současná nabídka jak modelů všemožných strojů, tak příslušenství, které ke skládání člověk potřebuje, je nevídaná. Stačí jen vyzkoušet a zjistit, který typ a značka brousíte, leptů, lepidel a tak dále vám sedí nejlépe. 

Vnukli jsme vám nápad? Nemusíte běhat po obchodech, ale stačí navštívit online e-shopy, které imaginárně „praskají ve švech“ mnoha a mnoha nejrůznějšími modely. Nejdůležitějším vodítkem při výběru vám budiž značka, typ nebo konkrétní vůz, letadlo atd., ale také to, aby obdarovaný byl schopen v krátkém časovém úseku postavit model v takové kvalitě, se kterou bude spokojen. To tedy znamená, že první model by měl být jednoduchý a snadno sestavitelný.

Tagy: 
Související články