Dárky pro krásu, pohodu i pro mlsné jazýčky

depositphotos.com
Komerční článek
|
11. 12. 2023
|
Už máte nakoupené dárky? Nebojte, jestli ještě ne, máte dost času. A my vám přinášíme inspiraci na dárky, které vám do Vánoc s klidem přijdou a u stromečku vykouzlí magickou atmosféru vánoční pohody.

Pro nejmenší i nejstarší – péče (nejen) o zuby opravdu dokáže i potěšit

Dentální hygiena asi není to, co byste si spojili s tím nejromantičtějším vánočním dárkem. Ale se zubní péči pro superhrdiny potěšíte kartáčkem na zuby i ty nejmenší. Dospělí pak ocení kvalitní produkty dentální hygieny, které jim zanechají skvělý pocit v ústech a k tomu jim vytvoří prostor v rozpočtu. Skvělou možností je třeba sonický kartáček na zuby (který samozřejmě doporučuje 11 zubařů z 10) nebo skutečně kvalitní bělicí zubní pasta. Inspirujte se dentálními produkty, které pod stromečkem udělají radost.

2.jpg


nazuby.cz

Aby toho zdraví nebylo moc

Zdraví ale nemůže být zase moc. Proto ke kartáčku a pastě můžete darotvat také kvalitní bonboniéru od Rigalli. Kvalitní čokoláda se přímo rozplývá na jazyku a jakmile pralinku jednou ochutnáte, bude se vám o ní ještě dlouho zdát.

A jak si lépe vychutnat bonboniéru než se sklenkou červeného vína nebo teplého čaje, zachumlaný v pohodlné mikroplyšové dece? Právě taková deka s beránkem je možná nejlepší dárek pro každou ženu, která miluje pohodlí a svou domácnost. Pokud dobře znáte styl maminky, partnerky nebo kamarádky, kterou chcete obdarovat, můžete sáhnout také po značkových dekoracích za skvělé ceny.

3.jpg


rigalli.cz

Poznávání krás Česka jako dárek pod stromečkem? Proč ne!

Milujete cestování a chcete dopřát sobě i své rodině dárek, který v sobě spojuje těšení se a zážitky? Pořiďte si pronájem chaty přímo u vody v kraji, který toužíte pořádně prozkoumat. Dopřejte si příjemnou letní či jarní dovolenou s rodinou, dětmi a třeba i rodiči nebo přáteli. Už o Vánocích se můžete těšit na dovolenou a zasloužený odpočinek i na spoustu zážitků, které dovolená v ČR dovede přinést.

Už máte vybráno? Ať už letos pod stromečkem najdete cokoliv, nezapomínejte na to, že Vánoce jsou hlavně o klidu, odpočinku a pohodě.

4.jpg


interbohemia.cz
Tagy: 
Související články