Horoskop na 23. týden roku 2023: Berani chytí příležitost za pačesy, Raci pocítí silné spojení s okolím

Shutterstock
|
05. 06. 2023
|
Máme tady další červnový týden a s ním taky nový horoskop. Na co se můžou těšit Raci a jak si následující dny užijí Lvi?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Během týdne se ti naskytne příležitost, po které dlouho toužíš. Proto buď ostražitá a neboj se ji chytit za pačesy. Budeš se cítit plná energie a odhodlání, což ti pomůže překonat jakékoliv překážky bránící v dosažení vysněného cíle. Neboj se vyjádřit své názory a prosadit sebe sama.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tenhle týden budeš mít možnost ukázat svoje organizační dovednosti a pevnou vůli. Hvězdy napovídají, že se můžeš setkat s výzvami, které budou vyžadovat tvou trpělivost a vytrvalost. Buď pevná ve svých zásadách a neustupuj příliš snadno.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tenhle týden budeš mít spoustu příležitostí ke komunikaci a navazování nových kontaktů. Buď otevřená novým lidem a myšlenkám, které tě s nimi spojují. Tvá schopnost vyjádřit vlastní potřeby je obdivuhodná, takže se neboj využít svůj charismatický projev k tomu, abys ovlivnila své okolí. Nezapomeň ale taky naslouchat ostatním a respektovat jejich názory.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Uprostřed týdne tě překvapí silné emoční spojení se svým okolím. Budeš cítit potřebu starat se o ostatní a poskytovat jim podporu. Buď pozorná k potřebám svých blízkých, ale nezapomínej ani sama na sebe. Přijmi a vyjádři své emoce otevřeně a neboj se sdílet své pocity s ostatními.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Během týdne se z nevysvětlitelného důvodu budeš cítit jako královna, která bude vyžadovat uznání a pozornost. Své vůdčí schopnosti můžeš uplatnit v svém životě i v osobních vztazích. Neboj se vzít na sebe výzvy a postavit se do popředí zájmu okolí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tenhle týden budeš mít možnost projevit své analytické a organizační schopnosti. Budeš se zaměřovat na detaily a vyžadovat přesnost. A to nejen ve svojí práci, ale taky v osobním životě.

Můžeš se setkat s výzvami, ale se svým praktickým přístupem je hravě zvládneš. Buď však opatrná, abys nepodléhala perfekcionismu. Někdy je důležité přijmout i jistou nedokonalost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Druhý červnový týden se u sebe ponese v duchu harmonie a rovnováhy. Budeš se chtít vyhnout konfliktům a hledat společná řešení nejen v práci, ale zejména v osobním životě. Měj ale na paměti, že občas je důležité vyjádřit svůj vlastní názor a bránit vlastní potřeby. Neboj se postavit sama za sebe a svoje cíle i touhy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tvoje intuice pracuje na plné obrátky. Během týdne tak budeš cítit potřebu prozkoumat hlubší vrstvy vlastního vědomí. Budeš chtít proniknout pod povrch a objevit pravdu, kterou sama v sobě potlačuješ. Buď ale opatrná, abys neupadla do přílišného rozjímání nad věcmi, které nemůžeš ovlivnit. Z deprese se pak dostává dost těžko.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden budeš toužit po dobrodružství a svobodě. Proto budeš rozšiřovat svoje obzory a hledat nové zkušenosti. Můžeš se cítit neklidně a toužit po změně. Je čas prozkoumat nové možnosti a nechat se unášet proudem. Buď otevřená novým lidem a příležitostem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Během týdne budeš neuvěřitelně motivovaná a cílevědomá. Budeš chtít dosáhnout svých dlouhodobých cílů a budovat pevné základy pro svou budoucnost. V práci ti půjde všechno jedna báseň a doma budeš zvládat věci rovnou za tři! Nezapomeň si ale udělat čas na odpočinek a péči o svoji psychickou pohodu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Toužíš po svobodě a nezávislosti. Budeš cítit potřebu vyjádřit svou jedinečnost a být autentická k okolí i sama k sobě. Můžeš mít tendenci vzdalovat se od rutiny a hledat nové způsoby, jak se za sebe postavit. Buď otevřená novým myšlenkám a neboj se vystoupit ze své komfortní zóny.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Sdílej svou kreativitu s ostatními a buď inspirací pro ty, kteří tě obklopují. Buď si ale vědomá svých hranic a vyhýbej se situacím, které ti nedělají dobře. Udělej si čas na meditaci a odpočinek, abys náročný týden zvládla bez zbytečného emočního vypjetí.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články