Jaké erotické hračky existují?

Pixabay
Komerční článek
|
26. 01. 2022
|
Erotické hračky jsou i v současné společnosti stále choulostivým tématem. A je to poněkud zvláštní, když vezmeme v potaz, o čem jsme jinak schopní si povídat.

Na vině jsou možná přístupy k intimnosti z dětství, které v nás zakořenily pocit, že toto téma je na veřejnosti tabu. Člověk se však nemá za co stydět, intimní pomůcky mohou ve spokojeném vztahu sehrát velkou roli. Pojďme se seznámit s těmi, které jsou v posledních letech nejvíce opěvované.

Vibrátory na dálkové ovládání

Nejeden průzkum i statistiky tvrdí, že spokojenost po sexuální stránce vede k celkové spokojenosti ve vztahu. Pokud to po stránce intimností trochu drhne, bohužel to dříve nebo později povede k rozpadu manželství nebo partnerství. Lidé zkrátka potřebují být uspokojování, a jestliže to z nějakého důvodu přirozeně nejde, erotické pomůcky podávají pomyslnou pomocnou ruku.

Většinou pánové mívají problém s uspokojením žen, a tak sahají po hračkách, jež je mohou příjemně nabudit a způsobit tolik vytoužený orgasmus. Mezi ženami jsou oblíbené hlavně vibrátory na dálkové ovládání, které jsou pro oba dva v páru poměrně velkou zábavou.

Stále se však nedá dopustit ani na tradiční venušiny kuličky, které jsou určené především pro navození zmiňovaného orgasmu (a mají navodit také příjemné pocity i posilovat poševní svalstvo).

jsmekocky.cz_jake_eroticke_hracky_existuji_pixabay02.jpg


Pixabay

Pánové nedají dopustit na masturbátory

U mužů zase vládnou spíše tradiční masturbátory, které jsou však v současné době také výjimečné svým provedením. Jsou naprosto realistické, dokonce inspirované i řadou známých osobností (například pornohereček).

V souvislosti s tímto stojí za zmínku i realistické sex dolls, což už nejsou jen plastové nafukovací panny, ale skutečně realistické společnice na intimní chvíle, které si lze pořídit v takovém provedení, které muže od přírody přitahuje. Zvolit si lze barvu vlasů, nehtů, způsob líčení, dokonce i barvu pleti, velikost poprsí nebo celkovou výšku. Zkrátka je to taková společnice přesně podle představ mužů.

Deskové hry někdy stačí

Nejen erotické kalhoty, ale i deskové hry mohou navodit tolik vytoužené vzrušení čili se také řadí mezi erotické pomůcky. Pokud jste milovníkem takzvaných deskovek, možná je vám tato alternativa nejvíce sympatická.

V současné době mají sexuální deskovky různé podoby. Zatímco ty v podobě kostek udávají, jakým směrem se budou dva uchylovat, respektive jaké činnosti budou vykonávat, klasičtější podoby mají pomocí intimních otázek navodit přesně tu atmosféru, kterou chcete, aby v ložnici převládala.

jsmekocky.cz_jake_eroticke_hracky_existuji_pixabay03.jpg


Pixabay

Masážní hlavice i womanizery

Pokud se však ještě vrátíme k aktuálním trendům ve světě intimních a sexuálních hraček, nesmíme zapomenout na dvě vychytávky, které milují především dámy, jelikož jim navozují ono vytoužené uspokojení. Jsou to masážní hlavice a takzvané womanizery.

Masážní hlavice jsou mezi námi už nějaký ten pátek, a tak je pravděpodobně nemusíme ani nijak představovat. Na druhou stranu s womanizery se mnozí ještě nemuseli setkat. A je to velká škoda, protože právě tato erotická pomůcka přivádí ženy do bodu, ve kterých je pánové chtějí mít.

Jedná se o erotickou pomůcku, která využívá podtlak. A to následně vede k vytouženému orgasmu, aniž by se muž musel pouštět do extrémně dlouhé předehry.

O erotické hračky se pečlivě starejte

Ať už nakonec sáhnete po jakékoli erotické pomůcce, nezapomeňte na jedno – na pravidelnou údržbu o ně. Tyto hračky se dostávají do míst, kde rozhodně nechcete, aby se rozšířila infekce. A tak po použití je řádně umyjte či dbejte o ně tak, jak vám doporučuje jejich výrobce.

Související články