7 tipů, jak účinně vytvarujete vaše křivky

Intimidea
Komerční článek
|
30. 09. 2021
|
Také vás trápí problémové partie? Poradíme vám pár zaručených tipů, jak vytvarujete vaše křivky k dokonalosti.

1.Dbejte na vyváženou stravu

Na vyvážené stravě opravdu záleží. Jezte dostatečně, ale zdravě. Nevynechávejte žádné jídlo a dopřejte si výživné porce alespoň 5x denně. Vyhněte se cukrům, tukům a prázdným kaloriím. Svou pozornost zaměřte na maso, dušenou zeleninu, ovoce a dostatečný příjem tekutin. Každé tělo je jiné a potřebuje jiné množství energie. Pokud si nejste jisti nastavením vašeho jídelníčku, obraťte se na výživového specialistu. Ten vám sestaví denní příjem přesně na míru vašim potřebám.

2.Hydratujte

Pitný režim je velmi důležitý. Pijte čistou vodu bez bublinek a vyhněte se sladkým nápojům nebo kávě. Voda vám pomůže s prokrvením, oběhem lymfy, pročištěním organismu, regenerací svalů a oddálí únavu. Navíc nebudete mít takový hlad.

3.Detoxikujte

K detoxikaci organismu pomáhá čerstvá zelenina, mezi kterou patří například brokolice, petržel nebo celer. Dále nezapomeňte na citrusové plody a mořské ryby. Vyzkoušejte také detoxikační čaje, které vám pomohou s očistou organismu.

4.Cvičte

Bez cvičení se perfektní postavy nedočkáte. Vyberte si takový pohyb, který vás bude bavit. Může to být posilovna, jóga, plavání nebo běh. Hýbejte se každý den alespoň 30 minut. S domácím cvičením vám pomohou online videa a aplikace. Nebo vyzkoušejte oblíbené TRX závěsné systémy, se kterými posílíte celou postavu.

5.Oblékněte si stahovací spodní prádlo

Někdy potřebujete mít perfektní postavu hned. Bez čekání. V takovém případě pro vás máme jedno tajemství. Je jím bezešvé stahovací spodní prádlo. Vybrat si můžete kalhotky, spodničky, body nebo tílka. Jejich stahující efekt vám pomůže formovat boky, hýždě, břicho a stehna. Ty nejpohodlnější kousky, které vám zajistí sexy křivky zakoupíte zde. Jaké si vyberete?

6.Choďte

Chůze je pro lidské tělo nejpřirozenějším pohybem. Jak ji jednoduše zařadíte do každodenního denního režimu?

  • Až pojedete do práce, vystupte o zastávku dřív a projděte se.
  • Namísto výtahu využijte schody.
  • Jděte na procházku se psem.
  • Pořiďte si Nordic walking hůlky a vydejte se po práci do parku.

Rychlá chůze je jedním z nejefektivnějších a nejzdravějších cvičení. Nezatěžuje klouby, podporuje stabilitu středu těla a pomůže vám zhubnout.

7.Odpočívejte

Tělo potřebuje pohyb, ale také regeneraci. Dostatečně odpočívejte a spěte minimálně 8 hodin denně. Jen tak naberete novou energii. Vyzkoušet můžete i přírodní potravinové doplňky nebo nápoje.

Související články