Soutěž s námi na Facebooku a vyhraj přírodní kosmetiku Dr. Dudek!

redakce
|
17. 03. 2020
|
Líbí se ti myšlenka přírodní kosmetiky, protože máš dost všech chemických prostředků, které na sebe dennodenně většina z nás aplikuje? Zapoj se do naší soutěže a vyhraj balíček přírodní kosmetiky Dr. Dudek. Stojí to za to!

Dr. Dudek je česká rodinná firma, která vyrábí kosmetiku na přírodní bázi. Kombinuje při tom tradiční receptury a rukodělné zpracování s moderními poznatky, její produkty jsou proto poctivé a pomáhají tam, kde mají. V nabídce výrobce jsou nejrůznější masti, tinktury nebo třeba masážní oleje. Některé produkty pomáhají od bolesti, jiné pečují o pokožku a podporují hojení ran. Podívej se sama, co všechno Dr. Dudek nabízí!

Na Facebooku od 18. do 27. 3. 2020 (do 23.59 hod.) soutěžíme o 4 balíčky téhle báječné kosmetiky. Stačí u soutěžního příspěvku správně odpovědět na otázku, který produkt z nabídky firmy Dr. Dudek by sis nejvíc přála a proč.

img-20200311-wa0001.jpg

Přírodní kosmetika kombinuje moderní poznatky s tradičními postupy.
redakce
Zkus štěstí v soutěži, můžeš vyhrát balíček báječné přírodní kosmetiky!

Potěší nás, když dáš naší facebookové stránce lajk – snadno tě pak označíme jako výherce a komunikace bude jednodušší.

Budeme se těšit a nezapomeň, že soutěž probíhá jen na Facebooku u soutěžního příspěvku, odpovědi na jiných kanálech nebudou zařazeny do slosování.

Související články