Horoskop na únor 2019: Ryby si polepší, Štíři zbohatnou

www.bigstockphoto.com
|
24. 01. 2019
|
V únoru už přestane být počátek nového roku aktuálním tématem. Vnitřně se uklidníš a zajedeš zase do starých kolejí. Hvězdy přejí klidným a vyrovnaným lidem. Ti, kteří si s sebou nejsou tak úplně jistí, poznají v únoru skutečnou cenu života.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani v únoru pochopí souvislosti, které jim nedávaly dlouhou dobu smysl. Bude na ně čekat spousta nových výzev a životních překvapení. Pokud nejsi připravená na opravdovou jízdu životem, raději se připoutej!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Hvězdy Býky vyzývají k tomu, aby oprášili starou minulost. Čeká na ně velké prozření. Možná půjde o první lásku nebo staré rodinné spory. Ať tak, či onak, v únoru do sebe vše zapadne doslova jako kostky Lega. Příležitosti, které si pro tebe druhý měsíc roku přichystá, se vyplatí chytnout za pačesy.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence bude únor měsícem lásky. Nadobro si ujasní, co láska v jejich životě znamená a jak silná je. A je úplně jedno, jestli půjde o vztahy partnerské nebo ty rodinné. Říká se, že nejsilnější láska je ta mateřská. A právě matka bude hrát u Blíženců v únoru hlavní roli. Při rozhodování poslouchej spíše srdce, nežli mozek.

valentines-day-2039182_1280.jpg

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na Raky čeká v únoru pořádná výzva. Hvězdy jim přivanou do cesty někoho, kdo bude potřebovat jejich pomoc. A rozhodně nepůjde o pomoc finanční, jako spíš citovou. Raci se rázem stanou stožárem, který musí ustát rozbouřené moře, ale i lidské intriky. Pokud ve zkoušce obstojíš, odměna tě nemine.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na Lvy čeká poněkud pochmurnější období. Konec roku se nesl v duchu blahobytu a bohatství, které se bohužel druhým měsícem roku maličko ztenčí. Proto je dobré osvojit si zásady finanční gramotnosti, příliš nerozhazovat a tvořit rezervy do budoucna. Nikdy totiž nevíš, kdy se ti budou hodit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na Panny čeká začátkem měsíce dlouhé cestování. Bude to na hory, nebo za mořskými dálkami? Na cestách si, milé Panny, dávejte pozor na kapsáře a podvodníky. Od věci taky není obnovení domácí lékárničky o základní léčiva. Už staré pravidlo totiž říká, že kdo je připraven, není překvapen.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2019 se pro Váhy ponese v cestovatelském duchu a začne to už v únoru. Čeká na ně spousta pracovních i osobních cest za hranice našeho státu. Dostanou se na místa, o kterých doposud jen snily. Konečně tak překonají svůj vnitřní pocit strachu a vrhnou se do něčeho nového a naprosto neznámého. Navíc si tenhle nový styl života poměrně rychle zamilují.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Se Štíry si hvězdy na konci roku nepěkně pohrály. To proto, aby mohly své jednání odčinit na začátku toho nového. Štíři se konečně vymaní ze začarovaného kruhu, kdy jim připadalo, že přešlapují na stále stejném místě. Vysoká pravděpodobnost výhry v loterii stejně jako nová pracovní nabídka z nich udělají spokojené jedince, kteří budou mít energie a sil na rozdávání.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na Střelce čeká v únoru celá řada významných rozhodnutí. Možná založí rodinu nebo změní pracovní pozici. Vyloučené není ani stěhování za prací či partnerem. Ať už se rozhodnete jakkoli, milí Střelci, vždy nezapomeňte, že kromě srdce má k aktuální události mnohé co říct také mozek.

valentines-day-3944841_1280.jpg

Střelcům se může v únoru otřást život v základech.
Láska může během února vpřed táhnout i Střelce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se začnou v únorová rána budit s pocitem nezištné pomoci. Vyloučena tak není návštěva charity nebo dobrovolnická činnost. Tohle rozhodnutí vás, milí Kozorozi, zajisté šlechtí. Jen si ale vnitřně odpovězte na otázku, zda nejde pouze o aktuální rozmar, nýbrž dlouhodobé rozhodnutí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Únor přinese do vašeho života bohatou zásobu nové energie. Po zimě jste se totiž cítili tak nějak vnitřně prázdní a nenaplnění. To se ale úderem prvního únorového dne změní. Konečně vám začne v žilách proudit čerstvá krev a vy už moc dobře víte, jak ji zúročíte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby pravděpodobně vyhrají v loterii nebo získají pracovní nabídku snů. Výrazně si proto polepší. Pokud jste se na konci minulého roku potácely odnikud nikam, věřte, že první měsíce letošního roku vám konečně určí pravý směr. Jen nesejít z cesty!

Související články