Pořádná zima teprve přijde: Vyzbroj na ni svůj šatník

redakce
Komerční článek
|
25. 01. 2018
|
Letošní zima si pro nás nachystala vskutku aprílové počasí – jeden den se těšíme z pohádkové zimy, zachumlaní od hlavy až k patě, a ten další div nepřemýšlíme, kam že jsme uschovali své jarní svršky.

Nenechme se však zmást, dlouhodobé předpovědi počasí totiž ukazují, že mrazy nám v doprovodu sněhových bouří již brzy zaklepou na dveře. Jak jim je otevřít s radostí? No přece s patřičně vybaveným šatníkem! V zimní výbavě ti proto nesmí chybět následující věci.

Teplé punčocháče

Nehodláš-li se ani kvůli nízkým teplotám vzdát sukní a šatů, potom nezapomeň svůj prádelník doplnit také o teplejší punčocháče. Co třeba Thermo punčocháče z merylového vlákna, které jsou díky bavlněnému klínu atraktivní, ale hřejivé zároveň?

Huňatá šála a rukavice

Zahalením se do měkké šály zabiješ dvě mouchy jednou ranou – krk ti neofoukne a ještě navíc dodáš svému outfitu ten správný šmrnc. Při výběru šály se zaměř především na materiál, většina šál se totiž na první pohled zdá kvalitní, avšak po pár dnech nošení zjistíš, že pouští chloupky. Už jen z tohoto důvodu šálu vybírej raději v kamenných prodejnách než na internetu. Opravdu kvalitní šála ti vydrží věky, proto se do ní neboj investovat. Opatři si také alespoň jedny rukavice, tvoje klouby to v mrazu ocení.

Roláky jsou praktické… A sexy!

V případě, že se s šálami moc nekamarádíš, obohať svůj šatník alespoň o rolák. Rolákový trend zaplavil téměř všechny obchody, takže máš opravdu z čeho vybírat. Jestliže se tvým favoritem stanou rolákové nebo úpletové šaty, nezapomeň své nožky zahalit do teplých punčocháčů.

Čepice nebo čelenka

Možná už jsi někdy zaslechla, že právě hlava je částí těla, skrz kterou nám uniká nejvíce tělesného tepla. Soudě dle lékařských výpovědí to ovšem vypadá na další babičkovský mýtus. I přesto, že tělesné teplo ztrácíme rovnoměrně, bychom pokrývku hlavy neměli v zimě podceňovat. Že jsi milovnicí culíků a drdolů? Potom se poohlédni po nyní velmi oblíbené alternativě čepice - vlněné čelence.

Zjistila jsi, že ti v zimním šatníku něco chybí? Třeba pořádné zimní punčocháče? Potom se i ty přidej k ženám, které vsází na kvalitu, a vyber si punčocháče na e-shopu Bellindy.

Související články