Horoskop na únor 2018: co tě během zimy ještě čeká?

www.bigstockphoto.com
|
30. 01. 2018
|
První měsíc roku 2018 je za námi a přichází o něco kratší únor. To, že je kratší, ale neznamená, že by musel být nudnější. Naopak! Některá znamení si projdou pořádnými zvraty a jiná se konečně rozhoupou a začnou pracovat na lepší budoucnosti.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

V lednu jsi to možná měla trochu náročnější v práci, ale se vším sis určitě poradila na výbornou, takže pochvala na sebe už nenechá dlouho čekat. Na pokračování svých výkonů se nemůžeš vykašlat, ale trochu zvolni. Teď by si tě zase chvíli rád užíval tvůj kocourek, pokud spolu slavíte Valentýna, vymysli pro něj za jeho podporu něco speciálního. Dávej si v únoru lepší pozor na zdraví, chřipka má udeřit v plné síle. Radši se jí zkus ubránit.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Jestli jsi s kocourkem řešila nějaké stěhování, do poloviny měsíce by se to mělo vyřešit, ať už jakkoli. Možná seženete vysněný byt nebo nakonec ještě počkáte a pár měsíců si užijete chození, randění a přespávání u jednoho z vás. Únor bude hodně o penězích. Spoustě Býků hvězdy přihrají nové pracovní možnosti a byla by sakra škoda je nevyužít. Můžeš si totiž hodně pěkně polepšit!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Leden nepatřil k těm nejlepším měsícům ve tvém životě, ale neboj, katastrofy brzo ustanou a ty se budeš moct pustit do příjemnějších záležitostí. Neuděláš chybu, když si naplánuješ aspoň prodloužený wellness víkend s kamarádkami nebo s partnerem. Pokud to vyjde na druhou polovinu února, tak tím lépe. Prospěje ti to, nastartuje tě to v práci a všechno bude najednou veselejší.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud sis během prosince nebo ledna s někým novým něco začala, zřejmě půjde o mnohem vážnější spojení, než sis myslela. Pravděpodobně to bude velice dlouhodobá záležitost, která vám oběma ukáže, o čem život a láska je. Neboj se a otevři mu svoje srdce. Letošní Valentýn pro tebe bude jedním z nejhezčích. Abys to ale neměla tak jednoduché, očekávej nepříjemnosti s úřady, s policií, s revizory. Rozhodně si v MHDéčku kup lístek. V únoru by se jízda načerno totiž nemusela tak úplně vyplatit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

První polovina ledna sice bude divná, můžeš pocítit hodně silnou únavu, a to i tu psychickou. Nevěš ale hlavu, hned po 15. únoru se to změní jako mávnutím kouzelného proutku. V lásce si nebudeš mít na co stěžovat, partner tě bude obletovat, jako by si konečně uvědomil, co v tobě má. V práci se můžeš blýsknout nejen před kolegy, ale před šéfem. A to se počítá. Stačí jen najít nevšední řešení akutního problému.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestli sis hned zkraje roku dopřála dovolenou, zřejmě ses do pracovního procesu musela vrhnout po hlavě. Ono ti to možná ale ani moc nevadilo. Během února ti dobře půjde i dál. Nezapomínej na rodinu, zvlášť starší generace by ocenila, kdyby ses jí občas trochu věnovala – ať už jde o rodiče, nebo o jiné příbuzné. Právě v rodině se podle všeho odehraje hodně důležitá událost, u které bys neměla chybět.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si v únoru užijí hlavně setkávání s novými lidmi. To s sebou přináší nejen možnost rozšířit si obzory, ale taky najít budoucího obchodního partnera nebo dokonce lásku. Hvězdy přejí osudovým setkáním, bez nichž by život některých Vah nikdy nebyl kompletní. Tak se tomu nebraň a využívej možností jít do společnosti. Zrozenkyně tohoto znamení budou prostě miláčky, kam vkročí!

bigstock-168391037.jpg

Hvězdy na únor přichystaly nejedno překvapení.
V únoru se budou řešit peníze a vztahy.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zatímco v první polovině měsíce, kdy ještě doznívá lednový úplněk, budeš řešit práci, druhá polovina se ponese ve znamení jednání s úřady a taky bydlení. Všechno jako by se najednou točilo kolem peněz, úspor nebo naopak dluhů. Pokud máš z čeho, vytvářej si finanční rezervy. Po únoru by se ti mohly hodit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jestli jsi v lednu do nového roku nevykročila tou správnou nohou, v únoru budeš mít hned několik šancí to napravit a dokázat v zaměstnání, že se na svou pozici opravdu hodíš. Bude se ti dařit prosazovat svůj názor, a to nejen v práci, ale i doma a mezi přáteli. Hvězdy ukazují hojnou komunikaci – neboj se s lidmi mluvit, v tomto měsíci na ně budeš působit silněji než jindy.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi by si měli v únoru dávat pozor na to, co říkají. A hlavně na to, komu to vlastně říkají. Stačí pošeptat stesk do nesprávného ouška a máš zaděláno na malér. Podvést by tě mohla některá z mladších kolegyň, která by se tě dost možná nejradši zbavila. Naštěstí bude všechno klapat doma, takže tam najdeš útěchu. Během prvních březnových dní se všechno vyjasní, tak vydrž.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky budou v únoru poněkud hlučnější, než jak je u nich zvykem. Budou totiž samy od sebe zářit a vyzařovat pozitivní energii. Pokud ses narodila v tomto znamení, toužíš po miminku a máš to správné zázemí, nebojte se s kocourkem jít na věc – je totiž větší šance, že se to povede! Obecně by se ti mohlo ještě během února splnit víc přání, na která pomýšlíš, ať už máš v hlavě vztahy, peníze, práci, nebo zdraví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Spousta Ryb se od prosince cítí jako přešlá mrazem. Jestli patříš k těm Rybám, které teď nemají na nic sílu, vydrž ještě pár únorových dní. Pak už bude líp, změna může přijít v podobě skvělé pracovní nabídky s pohádkovým platem nebo báječného zamilování do kocourka, kterého dost možná ještě ani neznáš! Jisté je, že něco velkého je skutečně na obzoru a nenechá to na sebe dlouho čekat.

Související články