Horoskop na květen: Zvonky lásky, štěstí i zklamání

www.bigstockphoto.com
|
26. 04. 2018
|
Ne nadarmo se o květnu mluví jako o měsíci lásky. Příroda se probudila po dlouhé zimě, všechno kvete, pučí a zvířata vyvádějí svá mláďata. Ideální období pro novou lásku nebo utvrzení té stávající. Ovšem pozor, ne všem budou hvězdy nakloněny.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani by se měli mít na začátku měsíce na pozoru. Čeká na ně důležitá životní zkouška, která může mnohé změnit nejen v jejich partnerském, ale i pracovním životě. Vyloučena není zahraniční cesta, přírůstek do rodiny nebo příslib sňatku.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci si ani v květnu neodpočinou od každodenních pracovních starostí. Po klidné zimě a pohodovém jarním rozjezdu si prožijí opravdové peklo. Na nějaké jarní flirty tak ani nebudou mít pomyšlení. Jakmile ale překonají první polovinu měsíce, můžou se těšit na zaslouženou odměnu. A ta bude rozhodně sladká.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S dlouhodobými vztahy Blíženců to v květnu pořádně zamává. Jeden nebo druhý z páru podlehne májovému svádění a neudrží na uzdě emoce ani city. Ovšem nezoufej. Půjde o krátký románek, z něhož se poučí obě strany. Pokud ho ustojíte, zjistíte, že vás jen tak něco nerozdělí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou během května létat s hlavou v oblacích. Čeká na ně překvapení v podobě někoho nového, kdo jim pořádně zamotá hlavu. Ale pozor! Možná tě dotyčný/á chce jenom využít ve svůj prospěch. Zaměř se proto na varovné signály a v případě pochybností dej od tajné neznámé nebo prince na bílém koni ruce pryč.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou opět během května středem pozornosti. Dařit se jim bude nejen v osobním životě, ale i na pracovním poli. Není vyloučena možnost povýšení, změny pracovního místa za jiné a lukrativnější nebo nové známosti. Pokud setrváváš v dlouhodobém vztahu, připrav se na žádost o ruku nebo oznámení těhotenství.

uvodni.jpg

Květen přinese nejedno překvapení.
Žádostmi o ruku se to bude v květnu jen hemžit - aspoň pro Lvice!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nebudou mít během měsíce května čas na nějaké flirty ani májové laškování. Oproti dubnu, který se nesl v pohodovém pracovním tempu, dostanou v květnu pořádně zabrat, což se neobejde bez nepříjemných komplikací v podobě nemoci nebo častých bolestí hlavy. Je proto důležité nezapomínat na dostatečný odpočinek a odměny za dosažené cíle.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah budou během května opět o něco bohatší. A to nejen z hlediska finančního. Pravděpodobně ve svém okolí potkáš někoho, kdo tě obohatí o romantické myšlenky nebo ti dokonce odkáže část svého jmění. Neusni ale na vavřínech a buď neustále ve střehu. Léto ti totiž přinese nejednu výzvu, na kterou je potřeba důkladně se připravit.

2.jpg

Váhy mohou v květnu přijít k penězům - rychle a nečekaně.
Kromě lásky půjde i o peníze. Jak jinak.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V květnu to konečně rozsekneš! O čem je řeč? No přece o tvém vleklém románku. Konečně budeš vědět, na čem jsi a jestli to má s „Panem Božským“ šanci nebo jsi jen celou dobu investovala energii do někoho, kdo za to jednoduše nestojí. Ať už to dopadne jakkoli, uleví se ti.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během května nabití energií. Kromě toho se bude v jejich hlavách hromadit jeden dobrý nápad za druhým. Excelovat budou nejen v osobním životě, ale také v práci. Vyslouží si uznání i nějakou tu kačku k dobru.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy během května potrápí nepříjemná deprese. Zpočátku si nebudou jistí, co ji vlastně vyvolalo, postupně ale přijdou na to, že jde o vleklé problémy, které neustále odkládají a upozaďují. Proto bude potřeba vzít do hrsti odvahu i energii a postavit se jim čelem. Začátek května bude náročný, ale jeho druhá polovina přinese ovoce.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se během května dají do kupy po posledním nevydařeném vztahu. Ačkoli na začátku dubna přísahali, že nechtějí zástupce opačného pohlaví ani vidět a v životě se nezamilují, v květnu bude zase všechno jinak. Láska pro ně opět získá své kouzlo. Jen pozor – rány z posledního vztahu jsou ještě poměrně čerstvé a v budoucnu mohou napáchat pořádnou neplechu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám se během května konečně splní velký sen. Už dlouho totiž toužily po změně současného zaměstnání, jehož součástí byly několik dlouhých let. Bohužel se jim v oblasti hledání práce začátkem roku příliš nedařilo. To se ovšem v květnu změní a léto slibuje nové zážitky, kolegy i platovou třídu.

Související články