Horoskop na červen 2020: Býky čeká nová práce, Panny si oddechnou

bigstockphoto.com
|
25. 05. 2020
|
Možná si to ani nechceš připustit, měsíc červen tě ale ovlivní víc, než tušíš. Tenhle měsíc v tobě zesílí touhu jak po nových informacích, tak i zážitcích, což bude mít na svědomí vliv Slunce. Co konkrétního si Hvězdy připravily pro tebe?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se na začátku měsíce pustí do starých restů. Před prázdninami totiž budou chtít mít lidově řečeno „čistý stůl“. Tvoji snahu ocení nejen kolegové, ale především šéf. Těšit se tak můžeš z nějaké pěkné odměny nebo dalších výhod.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se učí fungovat v nové práci. Ta stávající je už totiž přestala bavit, ba co hůř – naplňovat! A to je u smyslných a pedantských Býků vždycky špatně. Pokud jim chybí vášeň ve vztahu a zapálení v práci, půjdou o dům dál. A to je přesně tenhle případ. Začátky budou náročné, odměnou ti ale bude zbrusu nový kolektiv a zajímavé finanční ohodnocení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci za sebou mají poměrně komplikované období. Tak úplně se totiž nedokázali srovnat s tím, co přinesl nouzový stav a omezený pohyb osob. Naštěstí to vypadá, že máme od nejrůznějších zákazů na nějakou dobu pokoj. Proto se dej psychicky dohromady a konečně se věnuj tomu, co jsi musela díky opatřením upozadit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v červnu řešit peníze a cestování. Moře letos vymění za pobyt na rodné hroudě, ve finále ale utratí víc než za týden v zahraničí. Na druhou stranu si uvědomí, že peníze nejsou všechno a zážitky jim už nikdo nikdy nevezme.

bigstock-holding-hands-loving-couple-st-330759775.jpg

Omezení konečně opadají, je na čase začít zase žít!
bigstockphoto.com
Raci, vydejte se vstříc dobrodružstvím. Je to právě to, co potřebujete!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy v druhé polovině měsíce potrápí menší viróza nebo nachlazení. Už teď proto pracuj na dodávání vitamínu C do organismu a otužování, které prokazatelně vede k lepší imunitě. Dopřej oddych játrům, vynech alkohol, cukr a kávu a připrav tělo na boj s infekcí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají za sebou dva nesmírně náročné měsíce. Teď se konečně dostávají do zajetých kolejí a na nějakou dobu si můžou oddychnout. Pracovní měsíc bude krátký, ale výživný. Už teď se pravděpodobně nemůžeš dočkat zasloužené dovolené, kterou jsi kvůli situaci musela přesunout na později.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro váhy se ponese měsíc červen v duchu rozjímání. Měj na vědomí, že je důležité strávit také nějaký čas o samotě. Jen tak si utřídíš myšlenky a další směr cesty životem bude hned jasnější. Pokud se neustále potřebuješ obklopovat druhými, zapřemýšlej o pořízení domácího mazlíčka

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V červnu si víc, než kdy dřív uvědomíš, že jsi nepostradatelnou součástí rodinného kruhu a většina blízkých se spoléhá na tvou moudrost, rady a objektivní náhled na případné problémy. Když jim podáš pomocnou ruku, červen se stane obdobím velké rodinné harmonie a sounáležitosti. Nezapomínej ale ani na svoje potřeby a dopřej si potřebnou péči.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou červen prožívat v duchu kariéry. Pravděpodobně budeš zvažovat novou pracovní nabídku a s ní související stěhování. Postavení planet ti dodá obrovský příval energie, který uplatníš zejména při řešení problémů. Je to pro tebe jedinečná příležitost ukázat, co v tobě opravdu je.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Červen přinese těžkou zkoušku partnerským vztahům. Jarní romantika už opadla, a Kozoroh tak bude muset čelit obávanému stereotypu. Nyní se ukáže, jestli je vaše láska opravdová nebo se jednalo pouze o krátkodobý flirt. I kdyby se tvoje známost rozpadla, nezoufej! Léto je zárukou žhavých zážitků!

bigstock-the-guy-with-the-girl-hugs-and-343317598.jpg

Kozorozi poznají, jestli šlo o lásku, nebo jen o flirt.
bigstockphoto.com
Pokud to nebylo to pravé ořechové, neměj strach. Léto je za dveřmi a s ním i seznamování!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ani v červnu se Vodnáři nezbaví problémů, které se jim během prvních měsíců letošního roku vlastním přičiněním nakupily. Jak praví jedno moudré přísloví – co sis nadrobila, to si taky sněz. Možná se do příště poučíš, že problémy se mají řešit, nikoli odsouvat na pozdější dobu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou během června ve svém živlu. Konečně mají energie a elánu na rozdávání, což ocení především jejich okolí, které se o ně v posledních týdnech dost strachovalo. Využij životního elánu a příznivému postavení Hvězd a ukaž ostatním, co v tobě je!

Jsi spokojená s tím, co si pro tebe hvězdy na červen připravily, nebo bys tenhle měsíc raději přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem.

Související články