Horoskop na 9. týden roku 2023: Váhy budou přemýšlivé, Lvi zamlknutí

Shutterstock
|
27. 02. 2023
|
S dalším týdnem je tady samozřejmě i čerstvý horoskop! Jak si následujících sedm dní užiji Raci a na co by si měly dát pozor Ryby?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou během týdne mírně rozpačití. Řeší jednu rodinnou záležitost, která jim nedá spát a zásadním způsobem ovlivňuje jejich pracovní i partnerský život. Pokud jde o zdravotní problém někoho blízkého, určitě se o něj neboj. Všechno dobře dopadne.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci během týdne potkají dávného kolegu, se kterým pracovali ve svém prvním zaměstnání. Dáte se do řeči a zmíněný kolega ti vnukne zajímavý nápad, jak si v dnešní poměrně pohnuté době přilepšit. Půjdeš do rizika, nebo s díky odmítneš?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci během týdne nebudou vědět, kde jim hlava stojí. V práci toho mají spoustu a doma ještě víc. Nauč se odpočívat a každý den si vyšetři aspoň hodinku sama pro sebe. Potřebuješ to, jinak se ze všech těch úkolů zblázníš.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Máš ve svém okolí někoho, kdo ti závidí úspěch, partnera nebo peníze. O to smutnější tahle situace je, pokud jde o někoho z blízké rodiny. Nepřipouštěj si k tělu jedovaté poznámky a raději je pouštěj jedním uchem tam a druhým ven. Dotyčný by měl začít řešit primárně svoje vlastní problémy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Během týdne ti nebude do skoku ani do smíchu. V hlavě řešíš situaci, kterou jsi zažila během víkendu. Možná šlo jen o nedorozumění, možná o hloupý žert. Každopádně bude dobré, pokud si s dotyčným promluvíš a on uvede věci na pravou míru.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou během týdne vytížené. A to nejen pracovně, ale zejména psychicky. Pro ostatní jsi vrba a ráda je potěšíš milým slovem i dobře míněnou radou. Poslední dobou ale cítíš, že toho je na tebe příliš a sama bys potřebovala psychoterapeuta. Nech si nějakého doporučit. Není to ostuda!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Poslední dobou přemýšlíš, jak se svým životem naložit. Na jednu stranu máš všechno, po čem jsi vždycky toužila, na tu druhou ti přece jenom něco chybí. Zatím to nedokážeš úplně pojmenovat. Hvězdy ale napovídají, že na to co nevidět přijdeš.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou během týdne nuceni vyřešit menší pracovní nedorozumění. Pravděpodobně ho způsobí nepříliš oblíbená kolegyně, která si o sobě myslí, že snědla všechnu moudrost světa. Je nejvyšší čas jí srazit hřebínek. Tahle kariéristka by ti stejně nic dobrého nepřinesla.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během týdne zadumaní. Poslední dobou totiž zjistili, že je běžné radosti všedního dne ani trochu netěší. Budeš přemýšlet, kdy a jak ses do téhle apatie vlastně propracovala a co dělat, abys zase měla radost z obyčejných věcí. Návštěvě terapeuta se pravděpodobně nevyhneš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou doma postaveni před důležité rozhodnutí, které může ovlivnit jejich život a ostatně i život partnera na několik dlouhých let. Kromě hlavy zapoj do rozhodování taky srdce. Neprohloupíš a hvězdy napovídají, že si vybereš dobře.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nedávno oslavili významné životní jubileum. Od někoho blízkého ale dostali dárek, který je naprosto rozložil. Možná to byla jen nějaká drobnost nebo maličkost, pro tebe ale tenhle dárek mnoho znamená. Připomíná ti totiž období, kdy jsi byla doopravdy šťastná.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou během týdne ustavičně nespokojené. A to nejen samy se sebou, ale taky se svým okolím. Nic ti není dost dobré a na všem hledáš nějakou tu chybku. Tenhle pesimistický přístup ti nic dobrého nepřinese. Raději popřemýšlej, jak ho změnit.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články