Čínský horoskop na 50. víkend roku 2022: Buvoli znervózní, Draci se zklidní

Shutterstock
|
16. 12. 2022
|
Máme před sebou poslední adventní víkend. Co během něj zažijí Kozy a na co by si měli dát pozor Koně?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy se vrhnou na pečení. I když si každoročně slibují, že příští rok začnou s předstihem, pracovní i osobní povinnosti jim nikdy nedovolí tohle zbožné přání realizovat. Naštěstí ti půjde práce pěkně od ruky a ostatní členové rodiny se do aktivit rádi zapojí.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli začnou týden před Vánoci zbytečně zmatkovat. Pořád měli na všechno čas, teď ale zjistí, že dárky za ně nikdo nenakoupí. Vrhnou se proto do víru velkoměsta a obchodní centra vezmou útokem. Podaří se ti sehnat všechno, co sis naplánovala, a ještě nakoupíš drobnosti, které ti udělají radost.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři budou o víkendu dokončovat resty z práce. Kolegové totiž marodí nebo jsou „na paragrafech“ s nemocnými dětmi. Pracovní víkendy u tebe nejsou pravidlem, občas je ale potřeba ukázat, co v tobě šéf má a že jsi spolehlivý týmový hráč. Odměna tě nemine.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou o víkendu balit vánoční dárky. Moc dobře totiž ví, že příští týden toho budou mít nad hlavu a čas na balíčky od Ježíška si už jednoduše nenajdou. Během balicího maratonu zjistíš, že jsi to letos s nakoupenými dárky opět přepískla. A to si každoročně říkáš, že tentokrát už se budeš mírnit.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci se po mnoha náročných týdnech konečně vnitřně uklidní a začnou si užívat slavnostní atmosféru předvánočních dní. Doma se ti to leskne skoro jako v klenotnictví, cukroví by ti mohli závidět v kdejaké cukrárně a z dárků budou mít tví nejbližší skutečnou radost. Tak už jenom odpočívej a užívej!

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi víkend tak trochu proflákají. Do ničeho se jim nechce a nic je nebaví. Poslední dny si totiž pořádně mákli nejen doma, ale hlavně v práci. Na odpočinek a povalování tak mají výsostné právo! Obklop se pizzou nebo chlebíčky, nalij si teplý svařák nebo medovinku a pusť si třeba nějaký vánoční příběh.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně budou o víkendu na cestách. Naplánovali si totiž několik předvánočních setkání, oslav a večírků s lidmi, které v poslední době tak trochu zanedbávali. Tvoje plány vyjdou na jedničku. Skvěle se pobavíte a zavzpomínáte na staré dobré časy.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy budou řešit menší spor v rodině. Pravděpodobně půjde o to, kde strávíte svátky a jestli se během nich budete přesouvat ke vzdálenější rodině, která si na vánočních oslavách nesmírně zakládá. Pokud tuhle tradici držíte každoročně, ale ty vnitřně cítíš, že vás zbytečně svazuje, jednoduše se z ní letos omluv.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou během víkendu marodit. Už v polovině pracovního týdne je překvapí nepříjemná bolest v krku, ke které se přidá teplota a kašel. Pořádně se o víkendu kurýruj a do práce rozhodně nespěchej. Přece nechceš promarodit nejkrásnější svátky a oslavu příchodu Nového roku.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Naplánovali si generální úklid, ale i pečení a balení dárků. Už v sobotu večer nicméně zjistí, že dva dny jsou na jejich plány opravdu málo. Neboj se do procesu zapojit rodinu a deleguj. Přece se před Vánoci nestrháš.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Vepři budou během víkendu mírně nostalgičtí. Před Vánoci jim na mysl vyvstanou vzpomínky na ty, kteří tady s nimi už nějaký ten rok nejsou. Vyraz se svíčkou a vlídným slovem na hřbitov, kde máš svoje nejbližší pochované. Bude to pro tebe jistá forma terapie.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři budou o víkendu obrážet nákupní střediska. Shánění dárků nesnášíš. Tím spíš před Vánoci, kdy jsou obchody plné nervózních zákazníků a přepracovaných prodavaček. Dávej si pozor na svoje osobní věci. Lapkové a nenechavci teď mají žně!

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články