Horoskop na 6. týden roku 2023: Vodnáři zažijí adrenalin, Raci strach

Shutterstock
|
06. 02. 2023
|
Pondělí je tady. Jak si následujících sedm dní užijí Berani a na co se můžou těšit Blíženci? Čti dál a dozvíš se to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou týden poměrně nešťastně. Hned v pondělí se jim podaří zaspat, za což šéf nebude úplně rád. V práci jim to nepůjde tak, jak by si představovali, takže si začnou zoufat. Nemají k tomu ale sebemenší důvod! Hvězdy jim začnou přát zhruba v polovině týdne, a to zásadním způsobem!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci stráví týden v posteli. Už několik posledních dnů cítili, že se o ně pokouší nějaký ten bacil. Imunita jim sice pracovala na 100 %, nakonec se ale několikadennímu odpočinku v posteli nevyhnou. Nepůjde o nic, co by nespravil bylinkový čaj, poctivý vývar a klid na lůžku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou přes týden řešit základní vztahové otázky. Pokud se ve tvém životě objevuje nová láska, která tě už za dobu, co se znáte, stihla zklamat, asi to nebude úplně ideální parťák na život i na smrt. Důkladně zvaž, jestli máš tohle všechno zapotřebí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během týdne budeš řešit záležitost týkající se některého člena rodiny. Je úplně jedno, jestli půjde o chlupatého zvířecího parťáka, nebo milovaného člověka. Po dlouhé době zažiješ ochromující strach, který ti nedá spát. Neboj! Hvězdy napovídají, že všechno dobře dopadne!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čekají během týdne velké zkoušky. Na ty se ale připravovali dlouhou dobu, proto je neochromí stres ani zbytečná nervozita. Všechno, co tě čeká, zvládneš levou zadní a v některých oblastech budeš dokonce excelovat a překvapíš i sama sebe.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou během týdne v zápřahu. Nahromadila se jim další práce, která zkrátka nepočká a nesnese odkladu. Po práci si naordinuj odpočinek. Potřebuješ ho, i když si to zatím nechceš přiznat. Bacha na syndrom vyhoření. Taky jsi jenom člověk.

shutterstock_1600645765.jpg

Hvězdy na tenhle týden slibují mnohé.
Shutterstock
Užívej si radostné maličkosti. Nemůže to být pořád jen o povinnostech!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy v týdnu překvapí nečekané setkání. Pravděpodobně půjde o někoho, s kým tě pojí dlouhá minulost. I když jste o sobě několik let vůbec nic nevěděli, navážete přesně tam, kde jste posledně skončili. Setkání to bude příjemné a přinese spoustu zajímavých momentů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou odbavovat pracovní úkoly s jistotou a naprostou profesionalitou. V tom, co dělají, jsou naprosté jedničky a konkurence jim nesahá ani po kotníky. Neupírej si zásluhy! Všechny sis totiž poctivě vydřela a podpořila je sebevzděláním i dovednostmi, které se nebojíš dál rozvíjet.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čeká tě důležité rozhodnutí, které může tvůj život ovlivnit na několik dlouhých let. Proto je potřeba do něj zapojit nejen hlavu, ale především srdce. S finálním výrokem nespěchej. Ostatně ani není kam. Nenech si ale do rozhodnutí mluvit od někoho, kdo k tobě nebyl v minulosti upřímný.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Důležitá schůzka, které ses docela obávala, se nakonec ukáže jako příjemný pracovní oběd. S obchodním partnerem nebo budoucím klientem najdete kromě obchodního zájmu i spoustu společných témat. Nakonec si řekneš, že ses téhle schůzky obávala úplně zbytečně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V polovině týdne se ti podaří husarský kousek. Možná půjde o dítko zamčené uvnitř auta nebo o klíče zabouchnuté v zámku. O adrenalin rozhodně nebude nouze. Naštěstí všechno dopadne dobře a ty si budeš moct zaslouženě oddychnout.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Náročný pracovní týden ti v noci nedá spát. Hlavou ti víří myšlenky, které nedokážeš zadržet ani potlačit. Skleničku alkoholu před spaním raději vyměň za pomoc z přírody. Nebo si naordinuj vanu plnou pěny a do postele se vydej s oblíbenou knížkou.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články