Horoskop na 15. týden roku 2023: Berani si polepší, Raci najdou lásku

Shutterstock
|
10. 04. 2023
|
Máme tady další jarní týden! Jak si ho užijí Býci a na co by si měli dát pozor Blíženci? Čti dál a obratem se to dozvíš!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani chytí příležitost za pačesy a naklušou k šéfovi s přesnou představou o své budoucí mzdě. Udiví tě, že šéf se nebude ani moc cukat a na tvoje podmínky přistoupí. Polepšíš si, a to výrazně!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou přes týden rozmrzelí. Nic je nebaví a nic je ani netěší. Nejraději by si zalezli do malé ulity a tam zůstali aspoň pár let. Paradoxně ti ale udělá líp společnost přátel nebo nejbližší rodiny. Nezůstávej s černými myšlenkami sama.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou během týdne vystaveni rovnou několika stresovým situacím a faktorům. Řešíš problém, který ti už delší dobu nedá spát. Naštěstí jsi od přírody rozhodná a stresu příliš nepodléháš. I když bude potřeba udělat důležité rozhodnutí, nebudeš s ním mít sebemenší problém.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Připadá ti, že jsi sama už pořádně dlouho. Přitom od tvého posledního rozchodu uplynulo jen pár týdnů. Protože jsi tvor společenský, obrážíš jednu party vedle druhé. Na jedné z nich potkáš člověka, který ti pořádně zamotá hlavu. A kdo ví, třeba z toho bude láska jako trám.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud máš před sebou důležité rozhodnutí, rozhodně ho neuspěchej, naopak zvaž všechny možné aspekty pro i proti. Naštěstí se nemusíš rozhodovat pod tlakem, takže neuděláš zbytečnou začátečnickou chybu. Nezapomeň do rozhodování kromě hlavy zapojit taky srdce.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zapomněla jsi na důležitý pracovní úkol, na kterém ti velmi záleželo. Šéf tvůj přešlap přejde bez nějakých obřích výlevů, vnitřně ale cítíš, že jsi dotyčného zklamala. Máš toho moc. Nauč se práci organizovat a delegovat a hlavně si jednotlivé úkoly zapisuj na viditelné místo.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tenhle týden pro tebe bude extrémně náročný. V práci toho budeš mít nad hlavu a ani doma si příliš neodpočineš. I přesto (nebo právě proto) si zkus pro sebe vyšetřit aspoň hodinku denně. Během ní se věnuj přesně tomu, co ti dělá radost a naplňuje tě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Čeká tě důležité setkání s lidmi, kteří tě mohou v mnohém posunout. Pokud jde o pracovní schůzku, hned po jejím skočení z ní budeš mít dobrý pocit. Tvrdá příprava se ti vyplatila a tobě se tak otevřou dveře k něčemu novému a nesmírně zajímavému.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Od syndromu vyhoření jsi jenom kousek. V práci se nezastavíš, a často si pracovní úkoly nosíš dokonce domů. To není z dlouhodobého hlediska dobře. Neustálý stres se totiž projevuje nejen na tvé duševní, ale taky fyzické pohodě. Každý den bys měla po práci relaxovat. A to ideálně aktivní formou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máš před sebou důležitou obchodní poradu, na které byste měli probrat další směřování společnosti. Už delší dobu cítíš, že s firmou to jde od desíti k pěti. Nejsi ale krysa, která by utíkala z potápějící se lodi, takže uděláš maximum pro to, abys konec zásadním způsobem oddálila.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V práci ti to nejde tak, jak by sis představovala. A ani doma nevládne zrovna ideální nálada. Naštěstí půjde jen o krátkodobou záležitost, která odejde tak rychle, jak přišla. Pokud přece jen dojde k menší hádce, aspoň si mezi sebou vyčistíte vzduch.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Poslední dobou máš potřebu mluvit ostatním do toho, jak mají žít. I kdybys to myslela stokrát dobře, pamatuj, že ostatní si musí nabít pusu sami a na tvoje rady stejně nedají. Maximálně je odradíš od budoucích setkání. S radou přispěchej ve chvíli, kdy tě o ni ostatní požádají.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu radši vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články