Erotický horoskop na únor 2023: Váhy začnou lovit v neznámých vodách, Ryby zajdou na swingers

Shutterstock
|
31. 01. 2023
|
S novým měsícem odtajňujeme taky nový erotický horoskop! Jak si zamilovaný únor užijí Raci a na co by si měli dát pozor Blíženci?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berany ložnicový stereotyp přestává bavit. Jejich partner jako by se zasekl na mrtvém bodě a o nějaké inovaci se odmítá bavit. Pokud nepomůže erotické prádelko ani nějaká ta hračka pro dospělé, bude potřeba začít situaci řešit jinak.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Slyšela jsi někdy o sexuálním půstu? Období, kdy ze svého života naprosto vyloučíš sex i autoerotiku? Během několika týdnů sexuální abstinence se o sobě dozvíš spoustu nového. Co takhle začít s touhle únorovou výzvou a zkusit, kam až sahají tvoje hranice?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Stále častěji přemýšlíš o návštěvě párového terapeuta. Doma vám to totiž neklape po vztahové, ani po sexuální stránce. Chybějící chemii můžou dodat přírodní afrodiziaka. S bloky, které oba mezi sebou máte, si ale příroda moc neporadí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci využijí únor k objevování. Začnou objevovat nejen slastné pocity, ale taky techniky, na které by se dřív báli byť jen pomyslet. Zapoj do téhle smyslné hry taky partnera a vzájemně poznávejte, jak vaše tělo reaguje na nejrůznější podněty nebo materiály.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Už dlouhou dobu přemýšlíš o návštěvě tantrické masáže. Stud není na místě. Masér nebude dělat nic, co by ti nebylo příjemné. Předem si můžete dohodnout pravidla i znamení, které celou masáž ukončí nebo zpomalí na přijatelné tempo. Pamatuj, že tantra tě učí poznávat sama sebe a nemá smysl se jí vyhýbat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Už delší dobou ti hlavou víří vtíravá myšlenka. Ta ti nedá spát. Přemýšlíš totiž o návštěvě swingers party. Pokud jsi sama, vyrazte společně na netradiční jízdu s kámoškou. Jsi zadaná? Není problém s sebou vzít partnera. Domluvíte se na pravidlech a klidně se můžete věnovat jen sami sobě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Sexuální život se současným partnerem tě už příliš neuspokojuje. Vlastně si už delší dobou pohráváš s myšlenkou na milence. Dobře si tohle důležité rozhodnutí promysli a zbytečně nikomu neubližuj. Nemá smysl být do konce života v posteli nespokojená, možná by ale partnera stačilo popostrčit správným směrem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Sledování erotických videí tě tak úplně nebaví. Co takhle ale kouknout na nějaký lechtivý film společně s partnerem? Příjemně se naladíte a kdo ví, třeba objevíte nové výzvy nebo polohy, které vás oba vystřelí do nebes. Naplánujte si filmový maraton co nejdřív!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Už delší dobou si pohráváš s myšlenkou na sex ve třech. Ještě jsi ale neposbírala odvahu říct o tom partnerovi. Připrav romantickou večeři, dejte si sklenku něčeho dobrého a po příjemném večeru mu v posteli řekni o svých fantaziích. Třeba se v nich společně potkáte a něco co nevidět spácháte.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Od Ježíška jsi dostala poukaz na nákup v erotickém obchodě, kam se ale stydíš osobně zajít. Není k tomu sebemenší důvod! Tyhle podniky jsou totiž většinou vybavené seriózní a profesionální obsluhou, která ti poradí se vším potřebným a bude k tobě přistupovat stejně, jako bys nakupovala třeba rohlíky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Společně s partnerem rádi experimentujete. Tyhle erotické experimenty vás už dovedly na různá zajímavá místa. Ale co takový sex v autě? Nepřemýšleli jste o něm? Pokud se rozhodnete plán zrealizovat, zajeďte si někam, kde vás nebudou rušit chalupáři ani pejskaři.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Swingers party? To je tvoje! Tentokrát k návštěvě přemluvíš i kámošku, která si ale tuhle netradiční zábavu příliš neužije. Z důvodu velké nervozity to přežene s alkoholem a nakonec se ti docela složí, protože si od akce slibovala něco docela jiného. Ukonejši ji a příště si s sebou vezmi spolehlivějšího parťáka.

Zdroj

Související články