Vlasta – o vás a pro vás

Vlasta
Komerční článek
|
26. 03. 2018
|
Časopis Vlasta je nejdéle vycházejícím ženským magazínem v historii české žurnalistiky. Jeho tradice sahá až do roku 1947, kdy byl založen Radou československých žen. Pod vedením Milady Horákové usilovala Vlasta, o širší vstup žen do veřejného prostoru a o zařazení práce v domácnosti a péče o děti do společenského kontextu.

Politická situace se sice na stránkách Vlasty více či méně řešila vždy, nikdy ale redaktorky nezapomněly, pro koho píší. Vlasta byla vždy otevřená, nebála se reportáží o společensky okrajových jevech nebo článků věnujících se diskriminaci žen. A protože síla ženy spočívá v její opravdovosti a hrdinské výkony se skrývají v každodenních maličkostech, v žádné dekádě nechyběly ani rubriky o módě, zdraví, recepty, rady nebo rozhovory.

Vlasta tady byla pro ženy vždy a ani dnes tomu není jinak. Stále reaguje na aktuální společenská témata a nebojí se zaujmout jasné stanovisko. Uvnitř najdete rozhovory se skutečnými inspirativními ženami – s těmi, které se nebojí jít proti předsudkům, kterým se podařilo uspět navzdory okolnostem, a mohou se tak podělit o jejich recept na štěstí. Módní stránky přináší nápady, jak se obléknout, i když nejste modelka a není vám dvacet. Krásná přeci můžete být v každém věku a spokojenost si v obchodě nekoupíte. Ta musí vycházet zevnitř.

Přesvědčte se samy, že časopis Vlasta je tady pro vás, vaši kamarádku, sousedku i kolegyni. Chce vás inspirovat a ukázat, že každá z nás má sílu na to, udělat sebe sama šťastnou.

Vlasta, každý týden nové inspirativní příběhy na stáncích.

Pokud nechcete chodit každý týden na stánek pro svůj výtisk, nevěšte hlavu. Vlasta má nyní zvýhodněné jarní předplatné, kdy můžete ušetřit až 34 % z ceny!

Nastartujte rok 2018 správným rozhodnutím, které vám ušetří a zároveň vás bude celý rok těšit!

Související články