Valentýn se blíží. Jaké dárky budou letos „in“?

www.bigstockphoto.com
|
29. 01. 2019
|
Stejně jako každý rok se okolo 14. února dělíme na dva nesmiřitelné tábory. Jedni Valentýna slaví a nedají na něj dopustit, jiní ho považují za komerční svátek a jeho slavení zásadně odmítají. Pokud Valentýn slavíš, přečti si, co letos pofrčí.

Valentýnská lyžovačka

Ta pravá zima konečně udeřila a to je výzva pro všechny milovníky zimních sportů. Sbal lyže, snowboardy, běžky nebo třeba boby a vydej se vstříc tuzemským či zahraničním lyžařským střediskům. Sázkou na jistotu jsou nepochybně Alpy, počítej ale s tím, že ceny cestovních kanceláří budou díky Valentýnu a právě začínajícím jarním prázdninám vyšší.

Svátek lásky u moře

Ani mořského vánku se nemusíš v únoru vzdávat. Existují destinace, kde je celoročně teplo. Hlavní sezona vrcholí třeba v asijských destinacích. Ohřeješ se ale také na Mauriciu, Zanzibaru, na Kubě, Srí Lance, v Emirátech nebo na Kapverdských ostrovech. Takový Valentýn u moře – to je teprve něco!

bigstock-blowing-valentines-hearts-16236308.jpg

Svátek svatého Valentýna si u nás stále vede hodně dobře.
Nevíš, jak s drahouškem oslavit Valentýna, aby to nebyla nuda? Inspiruj se!

Zážitky jsou super

Je úplně jedno, jestli svou drahou polovičku pozveš do oblíbené restaurace na degustační menu pro dva nebo spolu absolvujete skok padákem. Společné zážitky vám už nikdo nikdy nevezme. Objednat si můžete taky nějaký pěkný wellness hotel nebo se zašít do soukromé sauny a odpočinout si v páře.

Sladkostí a květinou neurazíš

Uznáváme, že tyhle dva dárečky zaujmou spíše ženy. Pokud si na slavení Valentýna, pánové příliš nepotrpíte, přesto ale nechcete svou partnerku odbýt obyčejným přáním, skočte alespoň do květinářství pro krásnou řezanou růži nebo jinou voňavou květinu. Když k ní dokoupíte ještě menší bonboniéru, vaše drahá polovička vám určitě zapomene i nějakou tu křivdu z minula.

Jak jsi na tom se slavením Valentýna ty? Ignoruješ ho, nebo si společně s partnerem děláte radost malými dárečky? Dej nám vědět do diskuze pod článkem.

Související články