Je do tebe blázen? Sleduj tyhle signály

Bigstockphoto
|
22. 02. 2023
|
Pokukuje po tobě, usmívá se a potkáváš ho najednou nějak podezřele často? Nebo spolu krátce chodíte a nevíte, na čem jste? Máme pro tebe 7 tipů jak poznat, jestli se na tebe jen nezávazně šklebí, nebo je do tebe vážně zamilovaný.

Jestli to není takový borec, že za tebou přijde a vychrlí na tebe, že se mu sakra líbíš a že by tě chtěl poznat, tak vám ten taneček asi bude chvilku trvat. Užij si ho a rozpoznávej signály, tohle totiž skutečně zamilovaní kocourci vydávají!

Prozradí to na něj oči!

Bude se na tebe dívat, protože mu připadáš krásná. Nejkrásnější! A na krásné objekty se všichni díváme rádi. Můžeš ho proto přistihnout, že na tebe kouká déle, než by ti to bylo příjemné. Nevyčítej mu to ale, on za to nemůže.

Kromě toho, když už jsme u těch očí, všímej si jeho zorniček, když spolu mluvíte. Protože si chceme hezké objekty užívat, máme rozšířené zorničky, když se nám fakt líbí. Takže jestli má při pohledu na tebe zorničky, jako by právě vypil bazén energiťáku, je to slibné!

Je tichý. Nebo hlučný

Jeden nikdy neví. Když se ti chce kocourek zalíbit, může vysílat různorodé signály. Pokud je ale přespříliš zamlklý ve tvé blízkosti, je prostě nesmělý a neví, co by mohl říct, aby tě zaujal. Nebo je naopak velmi hlučný, protože chce být středem tvé pozornosti. Může předvádět i velká gesta. Hlavně aby ses na něj podívala.

bigstock-closeup-of-thinking-man-leanin-98469233.jpg

Je zamilovaný? Tyhle signály ho prozradí!
Bigstockphoto
Je z tebe nešťastný. Ale jestli za to stojí, určitě přijde na to, jak tě zaujmout!

Dobrovolně ti pomáhá

Pracujete spolu a on kvůli tobě oddělá pět hodin přesčas, aby ti ulevil od nepříjemného úkolu? To nebude jen tak! Drží ti všude dveře, a kdyby sis zapomněla oběd, hladověl by kvůli tobě? S těmi dveřmi to samozřejmě neplatí vždycky a všude – ne každý gentleman po tobě jede. Ostatní činy ale mohou hovořit za vše!

Snaží se být ve tvé blízkosti

V práci si vždycky najde záminku, aby mohl aspoň na pět vteřin vklouznout do tvé kanceláře. Ve fitku se možná neposadí trapně na vedlejší stroj, ale bude opodál. Najednou ho nějak častěji potkáváš v obchůdku se zdravou výživou, kde jste se dosud potkali jen jednou. Chce tě vidět a hledá k tomu jakoukoli příležitost!

bigstock-couple-exercising-at-the-city-90384152.jpg

Společné zájmy jsou pro vztah základem!
Bigstockphoto
Naposled běhal na střední na tělocviku? Teď začne, když zjistí, kudy běháš ty!

Pořád se tě dotýká

Jestli spolu začínáte chodit a ty si nejsi jistá tím, jestli ho dostatečně přitahuješ a zajímáš, zaměř se na jeho dotyky. Bude se tě snažit dotýkat často, pod jakoukoli záminkou a rozhodně v tom nebudou jen dotyky erotického charakteru – letmo tě pohladí po ruce, odhrne pramínek vlasů, smete nečistotu z tvého ramene… Věř tomu, nebo ne, většina zamilovaných chlapů neskutečně zjihne a víc než nahou ve své posteli by tě radši měla zabalenou v heboučké dece a položenou na deseti polštářích, aby ti bylo dobře.

Pokud spolu nechodíte, o to větší váhu tyhle signály mají. Jestli se v práci dotkl tvojí ruky, i když to nebylo nezbytné (ten šanon ti mohl podat i jinak), věnuj tomu ještě víc pozornosti.

Žárlí – na všechny a na všechno

Vidí tě někde s mužem? I když je to tvůj bratr, bratranec nebo kamarád, se kterým jsi vyrůstala, s kocourkem to cloumá a má určitě co dělat, aby se udržel a nevrazil mezi vás. Jestli jsi odmítla jedno pozvání na večeři, protože máš domluvenou dámskou jízdu, bude žárlit ani ne tak na tvoje kamarádky, jako na všechny chlápky, kteří vás na vašem tahu hospůdkami potkají.

Naslouchá ti a respektuje tě

Jste spolu dva nebo tři týdny a svěřili jste si malá tajemství nebo došla řeč na něco, o čem se ti moc mluvit nechce? Chápe to, podpoří tě, řekne ti decentně svůj názor a uzná, že se v tomhle možná lišíte. Nesmete ale tvé argumenty ze stolu s despektem, i kdybys tvrdila, že je země placatá. Dává ti najevo, že respektuje tvou odlišnost.

To, že ti naslouchá, se pozná i podle toho, že od něj dostaneš dáreček, o kterém jste spolu mluvili. Zmínila ses, že máš ráda růže? Tak to je od někoho, kdo ti naslouchá, při nějaké brzké příležitosti nejspíš dostaneš. A takhle to pánové mají.

Skládá komplimenty

Říct ženě, že jí to sluší, to se od něj tak nějak očekává. Pokud tě ale zahrnuje fakty, jako například že je mu s tebou dobře, máš úžasné vlastnosti, "jsi dobrá", že ses zařadila k dobrovolníkům, když byly povodně... To už je vyšší level, tady už nejde jen o vzhled. A to má váhu.

Použité zdroj: zdroj 1, zdroj 2

Související články