Podzimní premiéry, na kterých rozhodně nesmíš chybět

www.pixabay.com
|
13. 09. 2017
|
V kině jsi jako doma a žádná zajímavá premiéra ti nesmí uniknout? Pak se ti dnešním článkem zaručeně trefíme do noty. Máme pro tebe totiž šest dlouho očekávaných podzimních premiér, které se bez tebe prostě neobejdou.

#1 Krotká

Jedné na první pohled bezvýznamné ruské ženě se vrátí balíček, který poslala svému uvězněnému manželovi. V očekávání toho nejhoršího se vydá do odlehlé části země pátrat po tom, co se s jejím milovaným mužem stalo. Během cesty se dostane do řady nečekaných situací, v nichž hrají hlavní roli násilí, ústrky i věrolomné charaktery ze společenské spodiny. Premiéru filmu Krotká v kině zkoukneš už 12. října.

krotka.jpg

Podzim bude na premiéry štědrý.
csfd.cz
Tenhle film nebude pro nejslabší povahy.

#2 Navždy

Co všechno se může stát během jedné jediné noci? Více, než na co si vůbec troufneš pomyslet. Děj filmu Navždy se odehrává během jedné noci a začíná vcelku nevině scénářem, který zná možná řada z nás. Žena dorazí pozdě domů a muž nevěří, že byla na tahu s kamarádkami. Jak tohle partnerské drama dopadne? To nevymyslíš! Premiéra filmu Navždy je naplánovaná na 20. října.

#3 Milada

Filmová adaptace životního příběhu Milady Horákové, nejznámější oběti komunistického režimu v Československu, je pravděpodobně tou nejočekávanější premiérou měsíce října. Silné drama o ženě, která se stala symbolem vzdoru proti totalitním režimům, převedl na filmové plátno režisér David Mrnka. Na premiéru můžeš do českých kin vyrazit už 2. listopadu.

milada.jpg

Příběh Milady Horákové se konečně dočkal filmového zpracování.
csfd.cz
Kdo by neznal Miladu Horákovou? Postava, na kterou se nesmí zapomenout, se konečně objeví i na filmových plátnech.

#4 Tom of Finland

Životopisné drama o finském umělci, který si liboval v homoerotických kresbách a předimenzovaných genitáliích tě pravděpodobně popudí, rozhodí, ale v každém případě nadchne a z kina budeš odcházet s hlavou plnou nevyřčených a nezodpovězených otázek. Biografické drama je plné nečekaných zvratů a ukazuje, že i na první pohled ideální život skrývá nejedno smutné tajemství. Česká kina uvedou premiéru filmu 9. listopadu.

#5 Seven Sisters

Tenhle sci-fi thriller ti pravděpodobně dlouho nedá spát. Jeho ústředním tématem je přelidněný svět, kde je povoleno počít a vychovat pouze jedno jediné dítě. Jak dopadne osud identických sedmerčat, z nichž jedno nečekaně zmizí? A co znamenají netradiční jména sourozenců? Odpovědi na otázky přináší film Seven Sisters, který byl natočen podle scénáře Maxe Botkina. Do kin zamíří 30. listopadu.

seven_sisters.jpg

Jestli tenhle podzim bude upršený, nevadí. Pořád bude na co koukat v kině!
csfd.cz
Jestli tíhneš ke sci-fi, Seven Sisters musíš vidět!

#6 Zahradnictví: Nápadník

Závěrečný díl trilogie Jana Hřebejka vykresluje generační střet mezi předválečnou a poválečnou generací. Poslední díl Zahradnictví popisuje představy rodičů o tom, jak by měl vypadat ideální nápadník jejich dětí. Premiéra závěrečného dílu je naplánovaná na 16. listopadu a předcházet jí bude Dezertér, v kinech od 28. září.

Související články