Černé vdovy: Renata zamíří do nevěstince. Taneček u tyče si ale střihne její dublérka

Shutterstock
|
16. 02. 2023
|
Není všechno zlato, co se třpytí. Přesně tohle přísloví perfektně vystihuje situaci, do které se v seriálu Černé vdovy dostala Renata (Jana Plodková).

Trik na diváky

O co šlo? Vdovy v dalším dílu seriálu zavede jejich nezákonné podnikání do nevěstince, kam se snaží dostat pod rouškou lsti. Renata se tady zúčastní konkurzu na tanečnici, což pro její představitelku Janu Plodkovou znamenalo nasadit paruku, odvážný kostým a vlnit se u tyče.

Protože jde ale o nesmírně náročnou a specifickou disciplínu, v seriálu uvidíme jen její hlavu. Tělo už potom patří zkušené dublérce. Ve výsledku ale diváci nepoznají, že jde o malý seriálový trik a za Janu Plodkovou se u tyče vlní zkušená profesionálka.

Taneček (jako od) profesionálky

Jak sama herečka dodává, na obrazovce její taneček možná vypadá lehce, ve skutečnosti jde ale o nesmírně náročnou disciplínu, kterou je prakticky nemožné si osvojit za krátkou dobu.

Výsledkem tohohle malého podvodu na diváky je nicméně svůdný tanec u tyče, za který by se nemusela stydět žádná mistryně v pole dance. A my věříme, že si tyhle divoké scény vychutná nejen pánské osazenstvo u televizních obrazovek.

Dva díly seriálu Černé vdovy můžeš sledovat každý čtvrtek od 20.15 hod. na Primě.

Zdroj: iprima.cz

Související články