Módní boty pro maminku a dceru – trendy zimní stylingové nápady

answear.cz
Komerční článek
|
10. 01. 2023
|
Patříte mezi milovnice módy a módní obuvi? Není nic lepšího, když tímto skvělým stavem můžete nakazit i svou dceru a spolu chcete prezentovat podobné či stejné modely na svých nohách.

Děti napodobují své rodiče a tím se socializují a učí se. Jaké boty vybrat pro maminku a dceru?

Nejlepší boty pro maminku i dcerku

Ať už jdete na procházku, chodíte na pochůzky nebo se chystáte na nové focení s rodinou, boty pro mámu a dcerku jsou vždy skvělý nápad. Při výběru obuvi pro matku a dceru stojí za to zaměřit se na stejné vzory, potisky, textury podobně jako u značky Mayoral cz. Pak se splní malé parádnici sen být jako její maminka. Když si spolu vyrazíte na výlet či na procházku ve stejné obuvi, která potěší fantastickým designem, rozhodně každého zaujmete. Dětské chodidlo je náročné, proto malá elegantní žena ocení profilovanou stélku, která přirozeně přilne k pokožce. V nabídce internetových obchodů i kamenných prodejen najdete celou řadu modelů obuvi, které jsou ve stejném designu pro maminku i dceru. Pak už jen stačí sáhnout po vhodné velikosti. Základem každé boty je stélka. Její profil a konstrukce by měly být vhodné pro naše chodidla a pomáhat jim ve správném postavení při chůzi.

Vybrat si můžete stejné žabky, sandálky, střevičky, ale i pohodlné sneakers boty geox na answear.cz. Při přemýšlení, jak vybrat obuv, která potěší vás i vaši dceru, stojí za zvážení design, který potěší a funkčnost, která je v případě dětí velmi důležitá. Boty musí fungovat ve stylizacích do školy, na mimoškolní aktivity i na setkání s malými kamarády. Musí být také pevné, protože děti jsou velmi aktivní a při pobytu venku toho zvládají hodně. Je tedy dobré, když vybraný model ladí ke sportovnímu stylu džínů a bundy, ale zároveň doplní outfit v grungeovém tónu o bundu ramones a tylovou sukni.

1.png


answear.cz

Ideální volbou pro mámu a dceru jsou sportovní boty

Pokud si chcete vybrat kvalitní obuv pro sebe i dceru, pak sáhněte po sportovní obuvi, která zajistí noze přiměřenou stabilitu. Noha by měla mít trochu vůli – boty je lepší kupovat o něco větší, přeci jen dětská noha roste. Doporučuje se zkontrolovat velikost vložením ukazováčku do boty nošené na dětské noze.

Velmi žádaným je v poslední době tzv. Athleisure styl, tedy sportovní styl kombinovaný s ležérním. Zvolit můžete sportovní tenisky, barevné tenisky, ale i jednoduché kecky do chladnějších dnů a dokonce i jako obuv na koupaliště. Vybírejte boty, které mají skvělé parametry a jsou vhodné i pro vyznavače delších túr bez ohledu na počasí nebo naopak na výlety či nákupy. Sladit nemusíte jen obuv, ale i oblečení modely z answear.cz. Můžete tak zvolit sportovní soupravu ve stejném stylu spolu s teniskami, kvalitní šatičky či tylovou sukni a k nim nazout elegantní balerínky. Můžete přitom sáhnout po barvách k příslušnému ročnímu období. Vybrat oblečení a obuv pro sebe i pro svou dceru může být také skvělý dárek nejen k narozeninám.

Související články