Aplikace a výchova dětí. Buďte moderní rodiče!

pixabay.com
Komerční článek
|
10. 12. 2016
|
Používat na dnešní děti výchovné metody, které platily na nás, naše rodiče nebo babičky s dědečky, to by bylo docela bláznovství. Minimálně bys se svou drahou polovičkou byla „trapná“ a „out“. Zapojte do výchovy techniku a buďte in!

Využij toho, že čas i technické vymoženosti skáčou vpřed mílovými kroky a nauč se s nimi pořádně pracovat, i když třeba nemáš k počítačům, chytrým telefonům a nabušeným tabletům úplně nejblíž. Vaše dítě zajásá, když bude mít doma moderní a znalé rodiče, kteří nebudou všechno zastarale hledat jen v knihách.

Kousek historie na dlani. S jedinou aplikací!

A začít spolu můžete všichni hned. Ukažte jako správní rodiče svému dítku, pokud na to tedy už má věk, historii, kterou psal jeden z našich nejvýznamnějších panovníků – Karel IV. Proč právě on?

  • Protože založil univerzitu, Nové Město pražské, nechal postavit most (ano, Karlův most), hrad Karlštejn a další skvosty.
  • Byl nejen českým králem, ale také italským a burgundský králem, moravským markrabětem a dokonce císařem Svaté říše římské (jako první český panovník).
  • Jde o jednu z nejvýznamnějších postav v dějinách naší země a povědomí o něm patří k základům všeobecného rozhledu každého Čecha.
  • Byl vzdělaný, inteligentní, hovořil několika jazyky.
  • Rok 2016 je 700. výročím jeho narození.

A jak se do života významného panovníka ponořit? Třeba s mobilní aplikací CharlesGO, která vás provede nejrůznějšími místy v Praze, která se s ním pojí. Navštívíte tak třeba purkrabství na Vyšehradě, kostel sv. Panny Marie pod Řetězem, kostel sv. Klimenta a další. O každém z míst se díky aplikaci pochopitelně také dozvíte, co zde Karel IV. dělal, proč pro něj bylo konkrétní místo tak důležité.

Stáhni si aplikaci a obohaťte s tvým milým své dítko nebo dítko, které dostanete na hlídání. Bude nadšené z učení zábavnou formou!

Související články