Zážitky v Beleku: Kde se nejlépe zabavit?

Pixabay
Komerční článek
|
30. 05. 2023
|
Dovolená pro vás není jenom o ležení na pláži? Tak to se mrkněte na tento článek, kde vám představíme spoustu možností, jak trávit čas na vaší dovolené v Turecku.

Nejdřív si najděte ubytování

Belek přináší více než jen luxusní hotely. Ale když už jsme u nich, tak se mezi TOPku řadí třeba Belek Beach Resort nebo hotel Granada Luxury. Pěkné ubytování ale najdete i na Skrz.cz, tak se tam zkuste mrknout.

Jaké výlety tedy podniknout?

V první řadě – je možné že se vám z hotelového resortu nebude ani chtít odejít. Mnoho z nich má soukromé a naprosto úchvatné pláže a rozlehlé hotelové zahrady. Nicméně, až se lenošení nasytíte, určitě budete chtít vidět něco pěkného.

Belek je blízko kouzelného města Antalya, kde vás čeká pořádný nádech historie, a rozhodně stojí za návštěvu. Kromě toho si poblíž užijete i kulturu, a to konkrétně v divadle Aspendos. Nevynechte ani dechberoucí vodopády Kursunlu.

Čím ale Belek opravdu vyniká? Je to golf! Dokonce je zde tento zelený sport natolik oblíbený, že se na turnaje jezdí dívat i Tiger Woods.

A co trocha sportu nebo adrenalinu?

Nebojte, milovníci rozruchu a pohybu nepřijdou zkrátka. Jízda na jachtě, šlapadla, vodní lyže i potápění je tu běžnou kratochvílí! Volnější režim si užijete na tenisových kurtech, během bowlingu nebo při hraní volejbalu a ping-pongu. A taky nevynechte turnaj v mini golfu, to dá přece rozum.

Ale já toužím spíš po hýčkání…

Tak to vás potěší, že zrovna Belek je středobodem přepychových hotelů, které hostům nabízí turecké lázně, saunu i špičkové kosmetické salony. A co je lepší, než se svěřit do rukou profesionálů?

Tak to byste měli – plány jsou jasné. Ležet na pláži s drinkem v ruce, podnikat výlety do okolních měst, zkoumat místní přírodu a tu a tam si dobít endorfiny sportem. No, a večer? Pořádná zábava! Animační programy, diskotéky, a dokonce i kabaret vám roztancují tělo, ani nebudete vědět jak.

Související články