Horoskop na prosinec 2018: jaký bude závěr roku podle hvězd?

www.bigstockphoto.com
|
21. 11. 2018
|
Konec roku už klepe na dveře, a tak je čas podívat se na to, co na poslední měsíc přichystaly hvězdy jednotlivým znamením zvěrokruhu. Uteklo to děsivě rychle, že? Nám taky. Tak se mrkni, čeho se letos ještě nejspíš dočkáš.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

U Beranů to bude hodně o komunikaci s úřady, ať už budou řešit cokoli. Pokud ke zrozencům tohoto znamení patříš, obrň se a nenech se jen tak něčím rozhodit. Vypadá to, že si pořádně neužiješ ani adventu, ani Vánoc a konce roku – tak nabito budeš mít v práci. Bohužel to ale nevypadá, že se to nějak podepsalo na tvém ohodnocení. A kdo ví, jak se na to bude tvářit tvoje drahá polovička. Na růžích prostě na konci roku nebudeš mít ustláno.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pokud ses s někým pustila před časem do nového projektu, nejspíš to konečně bude mít úspěch, a to i ten hmatatelný. Díky tomu budeš moct udělat o Vánocích radost každému, na koho si jen vzpomeneš. Jestli máš sourozence, připrav se na to, že s ním budeš muset něco řešit. Může jít o maličkost, ale taky o pořádně zapeklitou záležitost. Hodně štěstí!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tady to bude rozbouřené jak ve vztazích, tak v práci. Jednak tě čekají krušné chvíle s kocourkem, protože se zdá, že se poslední dobou ve všem rozcházíte, jednak je před tebou možnost nové pracovní smlouvy nebo změna pracovních podmínek. To by ale mohlo ukazovat taky na postup vzhůru po kariérním žebříčku, tak chyť každou příležitost za pačesy a nepouštěj ji!

bigstock-young-people-work-in-modern-of-214655932_0.jpg

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům bude práce na konci roku dělat radost, naopak jim ale přibydou starosti o rodinu. Ještě před svátky to může vypadat na pořádnou příbuzenskou nebo partnerskou rozmíšku, ale neboj se, do Štědrého dne se dá všechno do pořádku. Popřemýšlej nad tím, v čem by ses mohla dál vzdělávat – konec roku 2018 a začátek roku 2019 ti bude přát v jakémkoli směru, ve kterém se budeš chtít zdokonalovat!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice by si měly v posledním letošním měsíci dávat pozor hlavně na psychiku. Jak se totiž dokážeš udržet v pohodě, půjde ti všechno mnohem snáz. Napečeš, navaříš, v práci všechno zvládneš levou zadní. Jen se nenech pohltit stresem, dělej věci pro radost, ne z povinnosti. Skřípat to bude v oblasti majetku, možná půjde o dědictví, možná o dluhy. Snad to nebude tak zlé.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jako by s tebou šili všichni čerti. Chvilku se na Vánoce těšíš, pak si zase uvědomíš, kolik toho ještě do svátků musíš stihnout. Nenech se ovládnout stresem a vrtkavou náladou, to by nedopadlo dobře. Otevírej jen zvaným hostům a nedělej si výčitky z toho, že jednou někomu nevyhovíš. Jen tak se Vánoc dočkáš živá a zdravá. Tak si je pak pořádně užij se všemi, které máš ráda.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou řešit techniku, pravděpodobně půjde o telefon, počítač nebo dokonce auto. Pokud už tvoje přístroje neslouží, jak by měly, připrav se, že můžou zničehonic vypovědět službu úplně. Až do úplňků, který bude 22. 12., můžou být v rodině rozepře mezi ženami, pozor na to. Raději tentokrát mlč a nepouštěj se do dlouhých diskuzí, nakonec se přesvědčíš o tom, že to bylo to nejlepší, co jsi mohla udělat. Vánoce už budou v pohodě, na konci roku si dávej pozor na drobná zranění.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud v současnosti řešíš, kde bys měla bydlet a žít, možná už na to konečně kápneš. Výsledek dlouhého uvažování může být pro tebe i pro tvoje okolí překvapující, ale hvězdy prozrazují, že svého rozhodnutí nebudeš litovat. Hodně zatoužíš po větším sblížení s protějškem nebo po vůbec nějakém protějšku, jestli jsi single. Pozor ale na jednorázové záležitosti, ty by tě ve finále moc neuspokojily. Na konci roku budeš hodně bilancovat a vyloučený není ani smutek. Ty z něj ale zase vybruslíš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Chystáš se rozjet něco nového? Tohle období je pro tebe nejdůležitější z celého roku, a s čím ses trápila, to najednou půjde jako po másle. Stačí se soustředit a nedělat zbrklé chyby. Jestli podnikáš už teď, hvězdy radí, abys svoje služby trochu zdražila a přišla si tak na lepší peníze. Nejspíš budeš mít chuť zorganizovat nějakou pěknou vánoční sešlost s rodinou nebo kamarády, tak na tom zapracuj a nedus dobré nápady v sobě!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Možná by to tentokrát chtělo odjet na Vánoce někam hodně daleko, co říkáš? Vyhnout se všemu tomu předstírání, které by ti jenom zadělalo na frustraci. Pocit, že nic není, jak by mělo být, tě nejspíš trápí už delší dobu a asi na tom něco bude. Tak se tentokrát do ničeho nenuť ani ze slušnosti a udělej si to po svém, třeba i příští rok. Vánoce v Karibiku můžou být jen začátkem!

bigstock-relaxing-tropical-holidays-sc-191539417.jpg

Kozorohům může prospět pořádná dovolená.
Jestli tě všechno štve, sbal se a odjeď. A nehledej výmluvy!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

U Vodnářek budou hrát v prosinci hlavní roli peníze – nejen že si jich dost vyděláš, ale taky utratíš. Uděláš tak radost svému okolí i sobě. V práci to bude fuška, ale odměna bude stát za to, tak se neboj. Trošku horší to může být v předvánočním časem s kocourkem, který si asi svátky představuje úplně jinak než ty a možná to ani nedává najevo. Pak tě ale najednou může nepříjemně překvapit. Promluvte si o tom, dokud je čas.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ještě před koncem roku může tvoje kariéra získat nový směr – nebraň se různým pracovním setkáním a výzvám. Pohoda zavládne v rodině i ve vztahu s partnerem. Ty si prostě poslední měsíc roku 2018 užiješ a uzavřeš ho s grácií. Dávej si pozor jen na to, abys neplýtvala energií na něco, co za to nestojí. Taky se měj na pozoru v silničním provozu. Nic vážného se stát nemusí, ale šok ze srážky v autě bys asi ani z principu nechtěla.

Jak se připravuješ na konec roku? A už na tebe padá vánoční nálada? Dej nám vědět do diskuze pod článkem!

Související články